A saját világodnak még a szabályait is te írod!

 

a vilagod szabalyai nAnnak tudatában, hogy az összes szabályt és korlátot magad hoztad létre annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezhess már soha többé nem háríthatod a felelősséget egy külső hatalomra, ami tőled függetlenül rángatja az életed zsinórját. Itt az ideje felismerned a tényt, hogy az életed valóságát saját magad hozod létre egyik pillanatot a másikra építve fel mindazt, ami körülvesz téged.

 

Ennek a valóságnak a létrejötte a teremtő képzeleted eredménye és kizárólag azokkal a korlátokkal rendelkezik, amiket te magad hoztál létre. Ennek a valóságnak minden törvényét te magad írtad annak érdekében, hogy a szükséges tapasztalatokat megszerezd.

 

Életterved minden pontját saját magad írod!

 

Egy magasabb nézőpontból nézve ez azt jelenti, hogy az életterved minden pontját saját magad írod és most ennek tudatában jogodban áll ezt a tervet bármelyik pontján bármilyen irányban megváltoztatni. Életed nagy terve nem egy ismeretlen hatalom által készült, hanem a saját kiterjedtebb dimenziójú valóságod, vagyis az Angyali Éned alkotása.

 

Az Angyali Énnel való tudatos kapcsolat csak rövid ideje elérhető az emberiség számára, de mostantól képessé tesz téged arra, hogy bármelyik pillanatban összehangolódj és kommunikálj vele, hogy közösen tudjátok alakítani a tapasztalati valóságot, amiben fizikai létezőként vagy jelen. Azok a tapasztalatok, amiket hús és vér emberként megszerzel Angyali Éneddel közös tervetek része.

 

Életed valóságát bármelyik pillanatban átírhatod

 

Most kezedbe kapod annak a felelősségét, hogy az életed valóságát bármelyik pillanatban tudatosan alakíthasd, ami azt jelenti, hogy életed törvényeit bármikor megváltoztathatod és a saját magad számára felállított korlátokat, bármikor lebonthatod. Ha tudatában vagy saját teremtésednek, akkor nem feltétlenül kell korlátként megélned mindazt, ami az életedben körülvesz téged, az is elég ha egyszerűen tudomásul veszed, hogy ez a tapasztalatszerzésed szükséges része.

 

Kérlek, hogy ne csak olvass, hanem meditálj is a képpel egy kicsit, hagyd, hogy egyszerűen csak hasson rád, de ne akard az eszeddel megérteni.

Ha úgy érzed hunyd be a szemed és hagyd, hogy a tiéd legyen a kép. Mit jelent neked?

25-Vilagvandor-n

Schilling Péter: A világvándor

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK