Ébreszd fel a benned élő  ERŐT!

Az Ébredő Erő Akadémia küldetése, hogy gyakorlati útmutatást adjon számodra a spirituális útkeresésedben.


 

Megmutatom számodra azt az egyedülálló ERŐT, amivel a születésed pillanatától fogva rendelkezel.

 

Ha most ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy keresel "valamit", amit valójában soha nem veszítettél el, egyszerűen csak megfeledkeztél a létezésről, hiszen annyira lekötötte a figyelmed az a sok "tudás" és "ismeret", amit az iskolai tanulmányaid során és a szakmai felkészülésed által megszereztél.

Az a képzés, amit a felnőtté válásod során kaptál, semmi másra nem volt jó, minthogy beleültessen téged valamelyik dobozba, annak érdekében, hogy a társadalom hasznos tagjává tegyen téged. Teljesen mindegy, hogy mérnöknek, közgazdásznak, jogásznak, bölcsésznek, vagy orvosnak tanultál, mindenképpen bekerültél egy dobozba, ami kezdetben talán kényelmesnek és biztonságosnak tűnt számodra, de mostanra kinőtted ezt a dobozt.

 

Téged nem lehet bezárni egyetlen dobozba sem!

 

Az az egyedülálló energia, az a fantasztikus ERŐ, amivel rendelkezel, egyik dobozba sem passzol, hiszen teljesen egyéni, 100%-ig a tiéd. Nem köthető egyetlen szakmához sem, amit az iskolákban és az egyetemeken oktatnak. Nem létezik számára ideális munkahely, amibe belepasszolna. Ezt az ERŐT nem lehet korlátok közé szorítani, mert meg akarja találni az érvényesülés útját.

 

Ébredezik a benned lévő ERŐ

Az a belső bizonytalanság, az a keresés és találás utáni vágy, amit most érzel nem más, mint a saját ERŐD ébredése. Itt az ideje, hogy észrevedd, hogy van egy fantasztikus küldetésed, egy különleges feladat, ami csak arra vár, hogy észrevedd és elfogadd.

Ennek a küldetésnek, ennek a feladatnak a felismerése a kulcsa az életed sikerének és boldogságának, legyen szó a munkádról, legyen szó a párkapcsolatodról, a családodról vagy a barátaidról. Kizárólag ennek az ERŐNEK a birtokában fogod magad elégedettnek, sikeresnek és boldognak érezni. Semmilyen más helyettesítő örömforrás ezt soha nem fogja megadni számodra.

 

TUDOD MIRE SZÜLETTÉL?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm neked az 1 PERCES születési elemzésed.

 

egyperceselemzesAzonnal megtudod mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

Kérlek a születési dátumodat számokkal add meg! pl.:1955 01 26
Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK