Hozd létre az új tudatosságot, egy tiszta jövőkép segítségével!

 



tiszta-jovokep-nAz a valóság, amiben a jelen pillanatban élsz a régi tudatosság valósága, ami a 100%-ban a múltra épül. Minden tapasztalatod, amit a jelen pillanatban szerzel, alapvetően a múlt tapasztalataira épül, a múlt mintáinak módszeres ismétlődése. Mókuskerék ami újra és újra ugyanazokat a köröket futja be.


 



A régi tudatosság valósága, a másolat valósága! A régi tudatosság csak az ismétlést érti, semmilyen más realitás nem létezik számára, mint egy már meglévő minta újrahasznosítása másképpen. A múltbéli minták azonban a félelemre és a fájdalomra épülnek, ezért ezeknek a mintáknak az ismétléséből létrehozott valóság is csak félelmet és fájdalmat hozhat létre körülötted.

 

Hogyan hozhatod létre a valóságot a jövőből?



 

A jövő ebben a pillanatban nem létezik, kizárólag a jelen. A jelen pillanatban teszed meg minden lépésedet, azonban a mintákat, amikkel eddig a múltból hoztad létere a jelen pillanatot, felcserélheted jövőbeni potenciálokra, vagyis lehetőségekre, amik arra várnak, hogy kibontakoztathasd őket.

 

A "kivételes" emberek tudatossága. a jövő tudatossága.

 

A múltban is éltek, és a jelen pillanatban is élnek közöttünk olyan "kivételes" emberek, akik ösztönösen képesek voltak a jövőből építkezni, tudatosan teremtve ezáltal a jelen valóságát. Ők azok a "kivételes koponyák", akiket a múlt és a jelen nagy zeneszerzőinek, művészeinek, tudósainak és mérnökeinek nevezünk. "Kivételes" tehetséggel megáldott embereknek tartjuk őket, és rájuk bízzuk a jövőnk alakulását, pedig az egyéni jövődért csak és kizárólag te lehetsz a felelős, senki más.

 

Benned is ott él a "kivételes" emberek tehetsége.

 



Akár hiszed, akár nem, Te magad is képes vagy arra, amit jelen pillanatban csak a "kivételes" emberek sajátjának tartasz. A kettőtök közti különbség csupán az, hogy míg Te a tudatoddal a múlt félelmekkel terhes tapasztalataiba kapaszkodsz, addig a "kivételes" tehetségű emberek képesek a tudatukkal előre utazni a jövőbe, és onnan magukkal hozni egy lehetőséget, aminek a valósággá váltásáért itt és most a jelen pillanatban cselekszenek, 100% ERŐVEL.

 

Te is képes vagy kivételes dolgok valóra váltására.


 


Nem számít mennyi idős vagy. Nem számít, hogy eddig milyen iskolai végzettséget szereztél, mert ez az egész egyáltalán nem ezen múlik. A  tiszta jövőkép kulcsa a múlt kapaszkodóinak tudatos elengedése, hogy a tudatod képes legyen fénysebességgel száguldani a lehetőségek szupersztrádáján.

 

Ha készen állsz, akkor hamarosan elkezdünk együtt dolgozni a tiszta jövőképed megalkotásán!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK