Schilling Péter és az Ébredő Erő Akadémia bemutatja

Útban a felemelkedéshez

Lásd előre és irányítsd Te a jövőd!

 

megrendelem2 

Életed meghatározott terv szerint zajlik.

Nem csak egyéni emberként kell megértened, hogy az életed meghatározott terv szerint zajlik, hanem azzal a ténnyel is szembesülnöd kell, hogy az életed része a nagy kozmikus tervnek, amiben Te is fontos szerepet töltesz be a jelen pillanatban is, akármennyire is jelentéktelennek érzed most az életed.

Ennek a tervnek a megismerése számodra nem csak lehetőség, de felelősség is, hiszen csak az egyéni küldetésed betöltése által valósíthatod meg az élettervedet, ez pedig az életedre ható és folyton változó energiák megértése nélkül szinte lehetetlen.

Kizárólag az életterved megismerése adhat számodra magabiztosságot arra nézve, hogy az életed jó irányba halad. Minden döntésed, amit az életedben a született terveddel szemben hozol boldogtalanságot okoz. Minden amit az életterveddel összhangban teszel, megelégedettséget és sikert hoz számodra.

 

a-terv

 

Az életed négy nagy szakaszra osztható, ami a lelki fejlődésedet illeti.

 

1.Gyermekkor és fiatal felnőtt kor

Az életed és egyéniséged felépítése.

Az első szakasz a gyermekkor és a fiatal felnőtt kor, ami a felkészülés az életed tervének végrehajtására. Ez az időszak 27 éves korodig tart, amíg testileg, lelkileg és szellemileg is egyaránt éretté válsz arra, hogy életed nagy tervét megismerd és elkezd a megvalósítást.

A 27. és a 35. életéved között bekövetkezik az úgynevezett lelki érettség elérésének pillanata. Ezt a pillanatot egy katartikus életesemény, egy hatalmas változás követi az életedben, amikor mindentől ami az életed eddigi felkészülési időszakában elkísért téged elbúcsúzol. Ilyenkor véget érhetnek barátságok, párkapcsolatok is, mert könnyen lehet, hogy azok már nem szolgálják az életterved kibontakoztatását.

Az életed első 27 éve az állandó konfliktusok és a folyamatos keresés színtere, de ebben az időszakban még törvényszerű, hogy minden kiugrási törekvésed, ami arra irányul, hogy az életfeladatodat megtaláld, eleve kudarcra van ítélve, hiszen ebben a pillanatban még egyáltalán nincs itt az ideje. A fiatal felnőtt kor a keresés, és nem a találás időszaka.

gyerekek

2. Érett felnőtt kor

Az életfeladatod kibontása és betöltése.

A második szakasz az érett felnőtt kor, ami a lelki érettség elérésétől számítva 54. és 63. életév betöltéséig tart. Ez az életszakasz életed aktív szakasza, amikor beteljesíted azt a feladatot, amire valójában megszülettél.

Ennek a feladatnak a betöltésére készít fel életed első 27 éve, hogy aztán a második 27 évben kibontakoztathasd mindezt. Rendkívül fontos, hogy ennek a rendkívül aktív időszaknak az energiáit megismerhesd, hiszen ezek az energiák azok, amik az életfeladatod megvalósításában támogatnak téged.

Pontosan tudnod kell, hogy az életed mely szakaszában, melyik energia érvényesül, hiszen csak akkor leszel képes kibontakoztatni csodálatos és kizárólag rád jellemző egyéni küldetésedet, ha ezekkel az erőkkel összhangban cselekszel. A sok kudarc és vakvágány az életedben mind abból ered, hogy ezekkel a folyamatosan változó erőkkel szembe mész, így nem tudod kihasználni az általuk nyújtott lehetőséget, ami a felemelkedésedet szolgálja.

fiatal-felnott

3. Tapasztalt felnőtt kor

A megszerzett tapasztalatok kiértékelése.

Az életed harmadik szakasza az idős felnőtt kor, ami az 54. és 63. életév között indul az életedben. Ez az életszakasz az életed aktív időszakában az életterved megvalósítása során megszerzett tapasztalataid kiértékeléséről szól. Ez a kiértékelés éppen annyira fontos, mint a konkrét életterved megvalósítása, hiszen az életterved azt a célt szolgálja, hogy tapasztalatokat szerezz és ezeket a tapasztalatokat a földi életed után magaddal vidd az egyéséges tudatmezőbe, ahol részévé válik a MINDENSÉG tudásának.

Életed minden cselekedete annyit ér, amennyi tapasztalatot leszűrsz belőle, ezért életed harmadik időszaka a bölcsesség megszerzésének ideje. Ebben az időszakban éppen annyira fontos, hogy tisztában legyél a téged érő személyes energiákkal, mint az életed aktív szakaszában, hiszen ahogy az energiák segítettek kibontakoztatni az életfeladatodat, úgy most visszatérnek és segítenek neked abban, hogy a megszerzett tapasztalatokat feldolgozd és azok bölcsességgé és a MINDENSÉG örök tudásának részévé váljanak.

erett-felnott

4. Bölcs felnőtt kor

Az életed és az egyéniséged elengedése.

Az életed negyedik szakasza, ami 81 éves korod után indul, arról szól, hogy a felépített és megvalósított életfeladatodat, amiből a megelőző életszakaszban leszűrted a tapasztalatokat, most szép fokozatosan elkezded lebontani és elengedni. Az életednek ez a szakasza arról szól, hogy tudatosan felkészülsz a fizikai tested elhagyására és az egyéniségedet, az életed "szerepeit" fokozatosan magad mögött hagyod.

Társadalmunkban most még nagyon kevesen jutnak csak el az életüknek ebbe a szakaszába, de a tudat fokozatos fejlődése során az élet ezen szakasza is egyre nagyobb jelentőséggel bír majd. Hiszen fontos, hogy, amit felépítettünk képesek legyünk tudatosan elengedve lebontani is.
bolcs-felnott 

Egyéni életed része az egész emberiség felemelkedésének.

Ennek a felemelkedési folyamatnak a során fokozatosan tudatára ébredsz egyéni teremtő képességeidnek, aminek segítségével a saját örömödre alakíthatod az életed, annak érdekében, hogy a megszerzett tapasztalatokkal még inkább a MINDENSÉG örök tudását gazdagíthasd.

Az előttünk álló új időszakban, minden egyén köztük Te is, a kezedbe kapod az erőt, aminek segítségével magad irányíthatod az életed. Az erő megtalálása és felismerése, azonban komoly felkészülést igényel tőled, ezért meg kell ismerned az életed eseményeinek teljes láncolatát és egységes egészként kell látnod az egymással összefüggő eseményes sorozatát.

 

Nem csak az aktuális energiákat kell most megismerned

Vissza kell tekintened életed mögötted álló időszakára is, hogy lásd milyen fejlődési folyamaton mentél keresztül. Ebbe a fejlődési folyamatba kell elhelyezned az életed eseményeit, megértve azok mindenkori szükségszerűségét a felemelkedési folyamat során.

Egyetlen momentum sem volt hiábavaló az életedben, minden egyes mozzanatnak nélkülözhetetlen szerepe volt az életed alakulásában, akár jó, akár rossz élményként tekintesz rá jelen pillanatban. Ezek a történések és a belőlük leszűrt tapasztalatok tesznek azzá, aki vagy.

Semmit nem törölhetsz ki az életedből, és erre nincs is szükség!

Minden ami veled idáig történt mostantól új megvilágításba kerül, és részévé válik a felemelkedési folyamatról alkotott képednek, melynek ebben a pillanatban is aktív részese vagy. Amikor ezeket a mondatokat olvasod, útban vagy ahhoz a tudati felemelkedéshez, ami példa nélkül való az emberiség történetében, és a java még csak ezután következik majd.

 

Útban a felemelkedéshez és Kezedben a csodalámpa csomag

elet elemzes nagy+kezedben-a-csodalampa-doboz

 

megrendelem2 

 Ha az elemzéssel kapcsolatos bármilyen kérdésed felmerül, hívd bizalommal az információs vonalat: 06-70-324-7253

 

Miről szól az Útban a felemelkedéshez című elemzés?

Az útban a felemelkedéshez egy olyan személyre szóló útmutató elemzés, amit a születési dátumod alapján készítünk el neked. Ez az elemzés évről évre haladva végigvezet téged felnőtt életed állomásain melynek során fokozatosan kibontakoztatod az életfeladatodat, és leszűröd belőle a szükséges tapasztalatokat. Nem számít mennyi idős vagy, mert ha már elmúltál 27 éves, de nem vagy még 81, akkor ez az elemzés mindenképpen hasznos útmutatás lesz a számodra.

A lelki fejlődésed szempontjából az évek nem januártól decemberig, hanem egyik születésnapodtól a másikig adják meg számodra az útmutatást arra nézve, hogy az adott évben milyen energia dominál az életedben. Ez az energia évről évre változik, és minden évben más és más lehetőséget tartogat számodra.

Ha az energiáknak ezt a ciklikus éves változását egymás mellé fűzzük, akkor összeáll számodra az egységes kép, ami olyan, mint egy igazgyöngyökből felfűzött csodálatos ékszer. A lelki fejlődésed útja rajzolódik ki számodra a személyes éveid folytonos változásának következtében.
a-lepcso

Ezt az utat visszafelé és előre mutatóan is érdemes megnézni.

Az út visszafelé nézve olyan lesz számodra, mint egy utazás élménybeszámolója, vagy egy útinapló aminek segítségével sorra veheted életed eddigi éveinek tapasztalatait, és tanulhatsz belőlük. Az utadat előre mutatóan szemlélve pedig, egy csodálatos útiterv képe rajzolódik ki előtted, amiből megtudhatod milyen fantasztikus élmények várnak még rád életed hátralévő részében.

Mit kapsz, és mit nem kapsz ebből az elemzésből?

FIGYELEM! Ebből az elemzésből nem fogsz konkrét élethelyzetek konkrét leírásáról olvasni, mert ennek meghatározására a számmisztika módszereivel nem vagyok képes.

Ez az elemzés olyan energiákat és lehetőségeket fog számodra megmutatni, ami bizonyos történések megvalósulását támogatja, míg mások megtörténtét esetleg akadályozza. Az elemzés részletesen bemutatja az életed évről évre változó energiáit 27 és 81 éves korod között (ez éppen 2 x 27 = 54 év). Ez az időszak ugyanis, az életfeladatod betöltése és a tapasztalatok leszűrése szempontjából, életed legaktívabb része.

 

Az elemzés bemutatja számodra az életed nagy 9 éves ciklusait is, amelyek minden 9 évben változtatják meg körülötted a legfontosabb feladatot, amire abban a 9 évben figyelned kell. Ezek a 9 éves ciklusok a lelki érettséged betöltését követő évben indulnak el az életedben, ami 27 és 35 éves korod között történik meg. Ez az életkor a születési dátumod ismeretében pontosan meghatározható.

 

 

az-ut

 

Miben más ez az elemzés, mint a többi számmisztikai elemzés?

Az Útban a felemelkedéshez című elemzés egy egész életre szóló előrejelző elemzés, ami az életed hosszú távú változásait jelzi előre számodra, illetve mutatja meg a már elmúlt események energiáit, hogy azok tapasztalataid leszűrhesd magad számára.

Használati Útmutató az életedhez című személyre szóló elemzés a született lelki típusodat, a lelki életedet és az életedet irányító hét törvényt mutatja be, a születési dátumod alapján.

A Térkép az egyéniségedhez című személyre szóló névelemzés a külvilág felé megnyilvánuló egyéniségedet és az emberi kapcsolataidat mutatja be, a neved betűivel azonosítható számok alapján.

Az Útmutató az éved minden napjához egy olyan személyre szóló előrejelzés, ami az adott éveden belüli, rövid távú hatásokat (személyes hónapokat és napokat) mutatja be számodra részletesen, a születési dátumod alapján.

 

Nekem való ez az elemzés?

Ez az elemzés mindenképpen neked való, ha...

...fontos számodra, hogy tisztában légy az életed történéseinek magyarázatával.

...sokszor kerülsz olyan élethelyzetbe, amikor nem tudod, hogy miért ütközöl folyton akadályokba.

...ha tudni szeretnéd, hogy az aktuális terveid megvalósulását mikor, milyen energiák támogatják.

...ha útmutatásra vágysz arra nézve, hogy egy adott időszakban mi az, amire van, és mi az amire nincs lehetőséged.

...ha szeretnél mindig tudatosan felkészülni az előtted álló időszak kihívásaira.

...ha visszatekintve szeretnéd megérteni életed korábbi történéseinek miértjeit.

...ha szeretnéd a kezedbe venni az életed történéseinek irányítását, mindig kihasználva az aktuális lehetőségeidet...

...ha nem a megváltó csodára vársz, hanem az elemzést elolvasva hajlandó vagy tenni is önmagadért, és dolgozni az aktuális energiákkal.

 

a-fa

Mit ad nekem ez az elemzés?

Az Útban a felemelkedéshez magabiztosságot ad neked, ami abból ered, hogy ismered az életed történéseinek hátterében álló energetikai változásokat, így nem kell többé kiszolgáltatottnak érezned magad abban a tudatban, hogy "Soha nem lehet tudni, mit hoz az élet!" 

Az Útban a felemelkedéshez megmutatja számodra évről évre, hogy milyen lehetőségekkel kell számolnod, ezért segítségével tervezhetővé válik az életed. Nem kell többé nekifeszülnöd az életnek, mert ha valami nem sikerül, helyette képes leszel a történések mögé nézve megérteni a jelenlegi helyzet időszerűségét.

Eltűnik belőled az az érzés, hogy az élet jó és rossz időszakok váltakozása, amit felvált az a magabiztos érzés, hogy a lehetőségek és energiák ismeretében képes vagy minden időszakban a lehető legjobbat kihozni az életedből anélkül, hogy hagynod kellene, hogy az életed gumikötélen rángasson téged.

7 ok, amiért mindenképpen érdemes elolvasnod az Útban a felemelkedéshez című elemzést:

 

pipa-l

#1 Akkor is érdemes elolvasnod, ha életedben most olvasol először személyre szóló elemzést, mivel ez az elemzés önmagában is megállja a helyét, és útmutatást ad számodra az élet gyakran nehéz időszakaiban.

pipa-l

#2 Az elemzés értelmezése nem igényel előzetes tanulmányokat, ezért bármiféle előzetes spirituális képzettség nélkül is könnyedén értelmezhető lesz számodra.

pipa-l

#3 Mivel az elemzést készen kapod, ezért nincs szükséged bonyolult számítások elvégzésére, vagy a jelentések megkeresésére, hiszen ezt a munkát mi elvégezzük helyetted.

pipa-l

#4 Ez az elemzés nem könyvekből összeollózott szöveg. Olyan egyéni módszer alapján készül, amit az életből merített gyakorlati tapasztalatok támasztanak alá.

pipa-l

#5 Nem számít mennyi idős vagy, mert ha már elmúltál 27 éves, de nem vagy még 81, akkor ez az elemzés mindenképpen hasznos útmutatás lesz a számodra.

pipa-l

#6 Mivel ez nem egy regény ezért az elemzés tanulmányozása nem vesz igénybe hosszú időt. Kezdésnek az is elegendő, ha az aktuális éved értelmezését kikeresed belőle, de persze van lehetőséged azonnal elmélyülni benne.

pipa-l

#7 Ezt az elemzést évről évre, újra és újra érdemes lesz elővenned, mert minden egyes születésnapodon érdemes megnézned milyen időszak előtt áll az életed és azt is kiértékelheted, hogy mi történt veled az elmúlt évben összevetve az aktuális energiákkal.

Nem veszel zsákbamacskát!

Olvass bele a teljes értékű mintaelemzésbe!
A Te elemzésed pontosan így fog kinézni, amit a saját születési dátumodra személyre szólóan készítünk el neked.

 

Bemutatom neked, milyen egyszerűen jutsz hozzá ehhez az elemzéshez


 

KÜLÖNLEGES BÓNUSZ #1

Meditatív képek a felemelkedéshez

Képes útmutató ahhoz, hogy megértsd az életedet alakító energiák működését.

 

bonusz-meditativ-kepek-small

 

Ez a képes útmutató, ami az “Útban a felemelkedéshez” című személyes elemzés kiegészítő melléklete sokkal több annál, mint aminek elsőre látszik.

 

Az egyéni életedben megjelenő energiákat meditatív képekben is bemutatja számodra, kiegészülve a hozzá kapcsolódó racionálisan felfogható jelentéstartalommal, de önmagában is olvasható tudatfejlődési tér- kép is egyben.

 

Ez a képes útmutató egy olyan információs csomag, ami összekapcsol téged lényed különböző dimenzióival és felébreszti benned az egyéni életeden átívelő tapasztalatok emlékeit, amik a végtelenből indultak útnak és a végtelenbe térnek vissza.

 

 

 

 

A füzet jelképes fotó. A képes meditatív útmutatót letölthető PDF formában küldjük el neked e-mailben!

A BÓNUSZ értéke: 3.900 Ft,
de most AJÁNDÉKBA kapod! KÜLÖNLEGES BÓNUSZ #2

Kezedben a csodalámpa

Az álmaid megvalósításának négy hetes gyakorlati programja online oktatócsomag formájábankezedben a csodalampa csomag

Nézd meg milyen egyszerű a 4 hetes program használata az
ONLINE TANULÓSZOBÁBAN


Hogyan épül fel a Kezedben a csodalámpa gyakorlati program?

A tréning négy modulból áll, aminek segítségével lépésről-lépésre vezetlek végig a vágyvonzás gyakorlatias módszertanán. Ez a tréning, ahogy tőlünk már korábban is megszokhattad jól ötvözi egymással a gyakorlatias és a spirituális módszereket, ezért minden egyes modul programját egy meditáció segítségével mélyítjük el annak érdekében, hogy ne csak az eszeddel értsd meg a tanultakat, hanem a lelked legmélyéig képes legyél azonosulni vele.


Az 1. hét: Az életterved megismerése az első lépés a vágyaid megvalósulása felé

Az életedben semmi sem történik véletlenül. Minden egyes eseménynek célja és értelme van, mégpedig az, hogy a születésed előtt megtervezett életutadat bejárd és a küldetésedet betöltsd. Ha elég tudatos vagy, akkor képes vagy olvasni az életed eseményeiben és képes vagy lehetőséget látni ott is, ahol más csak problémákat látna. Ez a modul segít megadni neked ezt az életedre vonatkozó különleges tudatosságot. 

 

Ahogy az életed eseményei nem véletlenek, úgy az sem véletlen, hogy az életed egy meghatározott pillanatában milyen vágyak ébrednek benned. Ezeknek a vágyaknak az a célja, hogy bizonyos lépéseket megtegyél egy adott cél felé, ez a cél pedig része az élettervednek. Ebben a modulban megtanítom neked, hogyan szemlélheted másként a vágyaid és hogyan válnak azok az életed útjelző lángjaivá, aminek megvalósításával egyre közelebb és közelebb kerülsz az életterved megvalósításához.

 

 

Az 1. héthez tartozó meditáció címe:Látomás az életedről

 

Ebben a meditációban visszavezetlek téged a születésed előtt abba a pillanatba, amikor megtervezted magad számára a mostani életed minden fontosabb állomását. Meg fogod érteni, hogy ez a terv nem azt jelenti, hogy marionett bábuként éled végig az életed, hanem, hogy az életed minden nagy kihívása része az élettervednek és a vágyaid abban segítenek, hogy megtaláld ezeket a kihívásokat, szembenézz velük és megoldd őket ezáltal haladva felfelé a spirituális fejlődés spirálján.

 


 

A 2. hét: A vágyaid feltérképezése

Az a legvalószínűbb, hogy ha ebben a pillanatban megkérdezném tőled, hogy mire is vágysz igazán, mi az, amit a leginkább el akarsz érni az életed során, akkor nagyon nehezen tudnál válaszolni erre a kérdésre. Ennek az oka az, hogy számtalan múltbéli és a jelen pillanatban benned lévő vágy keveredik egymással ez a keveredés pedig teljesen összezavar téged. Ebben a modulban segítek neked rendet rakni a vágyaidban, hogy képes legyél tiszán és világosan látni mit is akarsz valójában. 

 

Vannak olyan vágyak, aminek az energiája már nem időszerű, ezek többnyire a múltból jöttek veled, mivel akkor nem tudtál mit kezdeni velük. A múltból felhalmozott vágyak energiája egyszerűen elveszik a teret és a lehetőséget a jelen pillanat vágyainak kibontakoztatásától. Ebben a modulban fel fogjuk térképezni a benned munkálkodó vágyakat, és a ki fogjuk választani közülük azokat, amik a jelen pillanatban képesek előre lendíteni az életed.

 

 

A 2. héthez tartozó meditáció címe: A vágy pillanata

 

Ez a meditáció segít neked kapcsolatot teremteni a jelen pillanatban benned munkálkodó vágyakkal, hogy megismerd és megértsd milyen irányba vezetik az életed és hogyan segítenek abban, hogy a földi küldetésedre rátalálj. Ennek a meditációnak a segítségével megérted majd, hogy a vágyaid minden pillanatban megvilágítják számodra a helyes utat.

 


 

A 3. hét: A vágyaid kibontakoztatása és az akadályok elhárítása

Ahhoz, hogy a vágyaidat képes legyél kibontakoztatni tiszta és nyitott csatornává kell válnod. Meg kell engedned magadnak, hogy az energia szabadon áramoljon benned, alakítson téged és alakítsa az életed. Csak tiszta szellemmel, lélekkel és testtel leszel képes magadhoz vonzani a vágyaidat. Ebben a modulban megtanítom neked, hogyan tisztíthatod meg önmagad.

 

Minden vágyat, ami benned megjelenik a fejedben lévő gondolatok és képek hozzák létre, ezért ahhoz, hogy a vágyaidhoz közelebb kerülj a fejedben kell rendet tenni és ki kell tisztítani onnan mindent, ami megakadályozza, hogy a szellemi inspirációk által vágyak keletkezzenek benned és ezek a vágyak valósággá változzanak. Ebben a modulban megmutatom neked, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy mindig tisztán tartsd a fejed. 

 

A vágyaid megvalósulását sokszor megakadályozzák azok a rossz szokások, amiket az életed során azért alakítottál ki, hogy valahogy túléld azt az életet, ami soha nem volt a tied és, amiben soha nem voltál egyéniség. Csak az autonom az önmaga életéért felelősséget vállaló egyéniség képes a sikeres szokásai által megvalósítani a vágyait. Ebben a modulban megmutatom neked, hogyan alakíts ki a vágyaid megvalósításához vezető sikeres szokásokat.

 

 

A 3. héthez tartozó meditáció címe: Kapcsolatban az energiáival

 

Ennek a meditációnak a célja, hogy képes legyél összehangolódni önmagaddal megfigyelve, hogyan áramlik körülötted és benned az energia.  Képes leszel megnyitni és kitisztítani önmagad, hogy lehetővé tedd az energia szabad áramlását. A szabadon áramló energia szinte automatikusan magával hozza a vágyaid vonzásának képességét.

 


 

A 4. hét: Cselekvési akcióterv készítése a vágyak megvalósítására

Ahhoz, hogy az életedben bármilyen vágyat valósággá változtathass tervre van szükség, ami segít neked végigmenni a megvalósulás felé vezető úton. Ez a terv olyan lesz számodra, mint egy térkép, hogy segítsen megtalálni a legjobb utat és segítsen végigjárni azt. Ebben a modulban segítek neked elkészíteni ezt a konkrét és kézzelfogható tervet. 

 

A tervezés első lépése mindig a célkitűzés, vagyis a vágyaidból konkrét és kézzelfogható célokat kell készítened, de persze csak azután, miután a vágyaid tömkelegéből kiválasztottad azt a néhányat, ami jelen pillanatban a legfontosabb az életterved szempontjából. Ebben a modulban segítek neked kitűzni ezeket a célokat és megtanítom neked mik a célkitűzés legfontosabb aranyszabályai.

 

Ha megvan a lézerpontossággal kitűzött célod, akkor egy megvalósítási tervet kell készíteni, aminek a segítségével a céljaidat részcélokra vagyis apró lépésekre bontod annak érdekében, hogy ne akard egyben bekapni az elefántot, mert akkor talán soha nem állnál neki a megvalósításnak.

 

 

A 4. héthez tartozó meditáció címe: Kapcsolatban a napi feladataiddal

 

Ebben a meditációban egy olyan különleges technikát tanítok neked, aminek a segítségével előre tudsz utazni az időben néhány napot és meg tudod tervezni, mondjuk az előtted álló hét vagy hónap legfontosabb feladatait. Ez a gyakorlat nagyon sokat segít abban, hogy az adott pillanatban, amikor az adott feladathoz érsz képes legyél a lehető legnagyobb erőbedobással teljesíteni a kitűzött célokat.

 

 


 

 

A BÓNUSZOK értéke: 30.600 Ft, 

 

de most AJÁNDÉKBA kapod! 

 


100%TISZTA JÖVŐ GARANCIA

 

garancia

Amennyiben a program legalább 3 havi folyamatos tanulmányozása után úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem tanultál belőle, úgy visszafizetem neked az árát!

 


Útban a felemelkedéshez +
Kezedben a csodalámpa csomag

 

elet elemzes nagy + bonusz-meditativ-kepek-small
+
kezedben a csodalampa csomag


 

pipa-lSZEMÉLYES ÉLETRESZÓLÓ ELEMZÉS   - 9.900 Ft értékben

pipa-lMEDITATIV KÉPEK A FELEMELKEDÉSHEZ  - 3.900 Ft értékben

pipa-lONLINE VIDEÓS ELŐADÁS - 11.900 Ft értékben

pipa-lLETÖLTHETŐ MP3 HANGANYAG - 4.900 Ft értékben

pipa-lLETÖLTHETŐ MUNKAFÜZET - 5.900 Ft értékben

pipa-l CSODATEREMTŐ MEDITÁCIÓK - 7.900 Ft értékben


 

A csomag összértéke: 40.500 Ft helyett

MOST CSAK 5.900 Ft*

*Az ár tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa) is


megrendelem-2 

 Ha az elemzéssel kapcsolatos bármilyen kérdésed felmerül, hívd bizalommal az információs vonalat: 06-70-324-7253

 

 

footer-logo

© Copyright 2008-2013 Ébredő Erő Akadémia. Minden jog fenntartva.