Korszerű önismeretei képzési módszertan az Ébredő Erő Akadémiától

Az Ébredő Erő Akadémia 2012 őszén indította el saját tervezésű és fejlesztésű Online Tanulószobáját, amely az oktatóanyagok továbbításának korszerű, hatékony és informatív felülete, és amely Magyarországon egyedülálló módon mutatkozott be online videó-tananyag formájában. Schilling Péter a képzési terv kidolgozója, olyan oktatási metódust állított össze, amely az internet sokoldalúságát kihasználva, korszerű képzési módszertan keretein belül teszi elérhetővé a tudást.

 

Az Ébredő Erő Akadémia – Online Tanulószoba kifejezetten oktatási célokra kifejlesztett, az Interneten időbeni és térbeli korlátok nélkül elérhető felület, ahol a videós oktatóanyagok, munkalapok és hangfájlok éretőek el. 

 

Azt gondoljuk, hogy a személyre szóló tananyagok jelentik a jövőt, ezért arra törekszünk, hogy az önismereti képzési módszertan olyan szegmensével találkozzanak az érdeklődők, ami a saját, aktuális fejlődési ciklusukhoz legjobban illik, és amitől ebben a pillanatban, a legtöbb személyes és hasznosítható értéket kaphatnak.

 

A felületet egy könnyen kezelhető, és élményszerű tanulási körülményeket biztosító tér, amely a jövőben folyamatosan sok izgalmas újítással, és a képzést segítő praktikus funkcióval bővül.

 

A korszerű tanulási megoldások titka az, hogy soha nem kell magunkra erőltetnünk olyasmit, amire nem állunk készen. Nem kell többé kudarcnak éreznünk azokat a célokat, amiket egyelőre nem tudunk beteljesíteni, hiszen az Online Tanulószoba mindig nyitva áll arra, hogy fejlesszük Önmagunkat!

 

A képzési terv rugalmassága semmilyen időbeni korláthoz nem kötődik. Bárki, bármikor bekapcsolódhat a képzési folyamatba. 

Az Ébredő Erő Akadémia online képzési programjához fél év alatt közel 4000-en csatlakoztak, és fejlesztik ismereteiket nap, mint nap. A képzésbe való bekapcsolódás feltétele egy belépő oktatóanyag megvásárlása, melyet ezután még számos másik követhet.

 

Az Ébredő Erő Akadémia célja, a tanulással összefüggő paradigmák megváltoztatása, a spirituális alapokon nyugvó önismereti útmutatás tematikájában.

 

 

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK