AZ Ébredő Erő Akadémia  - gyakorlati útmutatás spirituális útkeresőknek

 

Az Ébredő Erő Akadémia a számmisztka.com jogutódjaként, 2012 júniusában azért jött létre, hogy utat mutasson a saját egyéniségüket, az életük kiteljesedését, és az önmegvalósítást keresőknek. Azokhoz szeretnénk szólni, akik nehéz helyzetben próbálnak választ találni saját életük legégetőbb kérdéseire, akiket foglalkoztat egyéniségük, és egy sikeres élet lehetőségeinek feltérképezése és kibontakoztatása.

 

Az Akadémia elnevezés azt hivatott kifejezni, hogy a tudás, amit megosztunk az érdeklődőkkel megfogható, és az emberiség jelenkorig terjedő kultúrtörténete szempontjából különleges és lényeges kérdéseket vet fel, amelyek az egyéni ember életének alakulása szempontjából sorskérdésként azonosíthatóak. 

 

Az Akadémián alkalmazott módszertan az emberi tudat fejlődését, és az ehhez fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket vizsgálja, Schilling Péter tolmácsolásában. Tanácsadói felkészültségünket azokra a társadalompszichológiai kutatásokra alapozzuk, amelyeket magunk végzünk, az oktatási metódusunkba bekapcsolódók véleménye és tapasztalatai alapján.

 

Az Ébredő Erő Akadémia küldetése az, hogy minden kereső embertársunk számára megmutassa, hogy az életének meghatározott célja és értelme van, aminek felismerésében aktív segítséget kíván nyújtani. 

 

Az oktatási folyamat azt a célt állítja minden érdeklődő elé, hogy az önismeretének útján tudatos teremtővé, jövőképpel rendelkező egyénné váljon, az egyéni képzési terv során szerzett, megalapozott tudatossága útján.

 

Az Akadémia egyik legfontosabb hitvallása, hogy minden egyes ember egyedülálló és megmásíthatatlan egyéniséggel rendelkezik, aminek megismerése szabad akarat és egyéni felelősségvállalás kérdése. Oktatási metódusunk alapja a bennünk lévő kíváncsiság, hogy megismerjük az életünket és személyiségünket formáló összefüggéseket és törvényeket, és ezeket lehetőségekké formálva, megtaláljuk a saját egyéni életutunkat. 

 

Az Akadémia üzenetét azokhoz kívánja eljuttatni, akik már felismerték az önmaguk egyéni életéért való felelősségvállalás fontosságát, de még nem tudják pontosan milyen konkrét lépések megtételére van szükségük. Minden egyes egyéni probléma, amivel az emberek az életük során szembesülnek, egy felszólítás arra, hogy az életük céljainak keresésére induljanak. Ennek a célnak a megtalálása és felismerése hosszadalmas és néha nehéz feladat, amihez Schilling Péter, a módszertan kidolgozója, kézzelfogható, gyakorlatias, de ugyanakkor személyre szóló eszközök segítségével nyújt támogatást.

 

Az Ébredő Erő Akadémia világviszonylatban egyedülálló oktatóanyagai és személyre szóló elemzései, 2008 óra, mintegy 25.000 magánemberhez jutottak el nemcsak Magyarországon, de szerte a világban. A korszerű képzési módszertan kidolgozója és a képzési anyagok szerzője Schilling Péter.

 

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK