Amikor átlépsz ezen a kapun magad mögött hagyod mindazt, ami korábban korlátozott téged önmagad mélyebb megélésében.

Ezen a kapun csak meztelenül mehetsz át, nem vihetsz magaddal semmit a korábbi életedből, kizárólag azokat a tapasztalatokat, amik által több lettél és segítségükkel eljutottál arra a szintre, hogy ezt a változást, most megélhesd.

juniusi energiak 

Merőben másként kezded látni a dolgokat

Ami a kapun túl vár téged nem lesz lényegesen más ahhoz képest, amit eddig láttál, viszont az, ahogyan látni fogod a dolgokat ezen túl, az merőben más lesz ahhoz képest, ahogyan eddig láttad a azokat. Mintha leesne egy fátyol a szemedről, ami eddig eltakarta előled a valóságot.

 

Olyan lehetőségeket kezdesz meglátni,amik eddig zárva voltak előtted

 

Olyan helyzetekben fedezed most újra fel önmagad, amiket eddig talán messze elkerültél. Bátrabb és kísérletezőbb leszel mint eddig bármikor. Merj beleugrani olyan vállalkozásokba, amire korábban 
nemet mondtál volna, hogy megőrizd a biztonságodat. Most az jelenti számodra a következő lépést ha készen állsz rá, hogy búcsút vegyél a biztonságtól.

 

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK