A saját tapasztalataid formálják az örök törvényeket

 

az orok torvenyek nNe gondold egy percig se, hogy jelentéktelen vagy! Ebben a törvényteremtésben minden létező egyenrangú szereplőként vesz részt. Ha tudatában vagy ennek a rendkívül fontos ténynek, akkor minden önbizalomhiányod és bizonytalanságod egyszerűen értelmetlenné válik, hiszen nem lehetsz soha kevesebb másoknál a MINDENSÉG nézőpontjából a te tapasztalatod ugyanolyan fontos, mint bárki másé.

 

Az életed minden egyes mozzanata egy olyan tapasztalat mely végül egyetlen fókuszpontban egyesülve kozmikus törvényt alkot a MINDENSÉGBEN. Most eljött az ideje, hogy szembenézz azzal a ténnyel, hogy eddigi életedben bármilyen jelentéktelennek is gondoltad magad a MINDENSÉG számára nélkülözhetetlen tapasztalatokat szereztél, melyek kivétel nélkül bekerülnek az örökkévalóság történelemkönyvébe.

 

Minden mozdulatod fontos a MINDENSÉGBEN

 

Az élet, amit tudatos teremtéseddel a képzeleted által létrehoztál magadnak, hogy tapasztalási teret biztosítson számodra a MINDENSÉG szempontjából nélkülözhetetlen momentum. Egyáltalán nincs értelme azon rágódnod, hogy az egyéni életed számít e valahol valamit is, hiszen ugyanolyan egyenértékű emlékként vésődik be a MINDENSÉG emlékezetébe, mint az általad legfontosabbnak vélt világmegváltó cselekedetek.

 

Az élet egyszerű tapasztalatai és hétköznapi örömei egyformán fontosak a MINDENSÉG egésze számára, ezért abból a nézőpontból nézve nincsenek jelentős és jelentéktelen történések, jelentős vagy jelentéktelen életek. Meg kell értened ennek a felelősségét és ezzel együtt el kell fogadnod azokat a tapasztalatokat, amiket magad számára terveztél meg, hogy végül kozmikus törvényt formálj belőlük.

 

Ne feledd, semmi sincs kőbe vésve!

 

A tapasztalás törvényei soha nem kőbe vésett mondatok, hiszen a MINDENSÉG létezésével folyamatosan alakulnak és fejlődnek. Ahogy te magad fejlődsz az egyéni életed tapasztalatai során úgy a MINDENSÉG is folyamatosan tanul azokból a tapasztalatokból, amiket te hozol létre az egyéni megtapasztalásod által.

 

Kérlek, hogy ne csak olvass, hanem meditálj is a képpel egy kicsit, hagyd, hogy egyszerűen csak hasson rád, de ne akard az eszeddel megérteni.

Ha úgy érzed hunyd be a szemed és hagyd, hogy a tiéd legyen a kép. Mit jelent neked?

26-Vilagsziv

Schilling Péter: A világszív

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK