Van egy saját UNIVERZUMOD!

van sajat univerzumod n"A csillagszületés" azt jelenti, hogy fokozatosan tudatára ébredsz, hogy az életed építésével - ami itt a fizikai világban zajlik - párhuzamosan egy önálló szellemi Univerzumot hozol létre, ami kizárólag az általad átélt tapasztalatokból töltekezik fel.

Ebben az Univerzumban, amit saját magad hozol létre csak az jelenik meg, amit itt a Földön átélsz. Képzeld el, hogy ez egy olyan világ, ahol te magad vagy minden élet teremtője, ezért tudatában kell lenned annak, hogy milyen tapasztalatokat hozol létre és a saját egyéni életed tudatos teremtőjének kell lenned.

Te teremted a saját Univerzumodat


A saját Univerzumodnak tudatában lenni hatalmas felelősség, ami nem volt mindig elérhető az emberiség számára. Ennek tudatában már nem tolhatod el a felelősséget magadról, mondván úgysem vagyok hatással semmire, ami körülöttem történik, hiszen egy önálló Univerzum teremtője és kormányzója vagy. Minden, ami a képzeletedben megjelenik ebben az Univerzumban valósággá válik és hamarosan az életedben is fizikai formát ölt.

Ettől a pillanattól fogva nincs jó és rossz, világos és sötét kizárólag az általad teremtett Univerzum realitása, ami a saját magad rendszere, de egyben része a MINDENSÉG egységének, ezért hatással van az összes többi egyéni Univerzumra magad körül.

Kapcsolatban vagy a MINDENSÉG összes létezőjével


Velük összhangban kell megteremtened a saját Univerzumod tapasztalatait, de semmi szükség rá, hogy olyasmit teremts, ami egyszer már megtörtént. Nem kell többe ugyanazokat a köröket futni. A MINDENSÉG új Univerzumának szabálya: “Nincs több ismétlés!”

Kérlek, hogy ne csak olvass, hanem meditálj is a képpel egy kicsit, hagyd, hogy egyszerűen csak hasson rád, de ne akard az eszeddel megérteni.

Ha úgy érzed hunyd be a szemed és hagyd, hogy a tiéd legyen a kép. Mit jelent neked?

23-Csillagszuletes-n

Schilling Péter: A csillagszületés

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK