Soha többé ne akarj önmagadon változtatni!

Itt az ideje, hogy megismerd és megmutasd valódi önmagad!

 

Miért nem kell változtatnom magamon, mikor másról sem hallok, mint, hogy a boldog és sikeres élethez személyiségfejlődésre van szükségem?

 

Gyakran olvashatsz nagy spirituális guruktól arról, hogy előbb magadon változtass és ennek hatására minden körülmény megváltozik körülötted. Ez bizonyos szempontból igaz is meg nem is.

 

Igaz abban az esetben, ha az életedet a személyiséged, vagyis a tanult és felvett szerepeiden keresztül közelítjük meg, de nem igaz akkor, ha az egyéniségeden keresztül közelítjük meg a kérdést. Az egyéniséged a szellemed, a lelked és a tested egyensúlya, aminek a tudatos megélése által tapasztalatokat teremthetsz az életedben  

 egyeniseg

 

Az egyéniséged ott volt már a születésed pillanatában is és ebben a pillanatban is ott van

 

Nem hiszek a személyiségfejlődésben, hiszen hogyan fejlődhetne egy tanult szerep, vagy egy felvett álarc. Amiben hiszek az az egyéniséged tudatos kibontakoztatása a személyiséged álarca mögül.

 

A személyiségedet, vagyis a szerepeidet sorra hagymahéjakként bonthatod le az egyéniségedről egészen addig, amíg tisztán képes vagy megélni azt, aki valójában vagy.

 

Csak az egyéniség képes saját maga irányítani az életét.

 

Ha ismered az egyéniséged, ha ismered a szíved legmélyebb vágyait, akkor soha ne akarj önmagadon változtatni, hiszen az lehetetlen. Az egyéniség megváltoztathatatlan része az életednek a születésed pillanatától egészen a halálodig.

 

Ne magadon, hanem a körülményeiden változtass

 

Ha az életed bármely területén úgy érzed, hogy nem tudod őszintén megélni és kifejezni az egyéniségedet, akkor egy akadály, egy körülmény áll az utadban, amit képes vagy elhárítani tudatos lépések megtételével.

 

Ezért azt mondom, hogy soha nem magadon, hanem a körülményeiden változtass, ha úgy érzed, hogy az életed nem abba az irányba megy, ahová szeretnéd, hogy tartson.

 

"Uram, add meg nekem, hogy beletörődjem a megváltoztathatatlanba, adj bátorságot, hogy a megváltoztathatót megváltoztassam. Add, hogy fel tudjam ismerni a különbséget."

 

Az egyéniséged kitörölhetetlen és megváltoztathatatlan része az életednek, soha ne akard megerőszakolni magad. A körülményeken, amiben élsz azonban minden nap, minden percben képes vagy változtatni, ha akarsz. Ez a szabad akarat törvénye!

 

aranyhal

 

Mit kell tennem, hogy kibontakoztassam a valódi egyéniségemet?

 

Az egyéniséged megismeréséhez nem kell elutaznod sehova, nincs szükséged bonyolult és kimerítő filozófiai tanulmányokra és nem kell évekig egy spirituális mester lábainál ülnöd. Az egyéniséged ott él benned, mindössze annyit kell tenned, hogy összehangolódsz vele és megengeded, hogy rajtad keresztül megmutathassa önmagát.

 

Egy meghatározott egyéni energiával jöttél erre a világra

 

Ez az egyéni energia a születésed pillanatától fogva veled van és egész életeden át elkísér téged.  Gyerekkorodban ezt az energiát spontánul, mindenféle félelem nélkül képes voltál kifejezni.

 

A gyerekekre ezt még természetes módon ráhagyja a világ, ahogy azonban egyre idősebb lettél és iskolába kerültél megkezdődött az egyéniséged személyiséggé való uniformizálása.

 

A felnőtté válás során az iskolában beraktak téged egy olyan "dobozba", amit a leginkább "megfelelőnek" találtak számodra. Ez a "doboz" leegyszerűsíti a világ dolgát veled és neked is biztonságot és kapaszkodót nyújt a mindennapokhoz, de egyben korlátokat és akadályokat is jelent.

 

Kinőtted a dobozt, amiben eddig éltél

 

Most, hogy ezeket a sorokat olvasod azt jelenti, hogy kinőtted a dobozt és itt az ideje, hogy kitörj belőle, pontosan úgy, ahogyan a kiscsibe is feltöri a csőrével a tojása héját.

 

Ne haragudj most a dobozra, hiszen az eddig fejlődésed során ugyanúgy megvédett téged, ahogy a kiscsibét a tojás kemény fala, ez az élet természetes része.

 

A baj akkor kezdődik, ha az egész életedet megpróbálod ebben a "kényelmes" és "biztonságos" dobozban leélni anélkül, hogy valaha is megtudnád milyen az élet a dobozon kívül.

 

doboz

 

A szükséges változás talán félelemmel tölt el téged

 

Egy olyan világból, amit eddig jól ismertél, aminek a szabályai szerint eddig játszottál most át kell lépned egy eddig talán teljesen ismeretlen világba.

Ez majdnem olyan, mintha a mostani felnőtt tudatoddal kellene egy újszülött testében megszületned és mindent újra kellene tanulnod, amiről eddig azt gondoltad, hogy már magabiztosan tudod.

Az egyéniséged kibontakoztatása során teljesen újjászületsz, de ez a folyamat, igazából nem fejlődés, hanem egy kibontakozási folyamat, aminek során felszínre hozod magadból mindazt, ami mindig is veled volt az eddigi életed során.

 

Milyen segítséget kapok az egyéniségem kibontakoztatásához?

Az sikeres és boldog emberi élet megteremtése gyakran lehetetlennek tűnik. Nem csoda, hogy úgy érzed ez talán csak a mesében létezik.

 

Sem otthon, sem az iskolában soha nem tanította meg neked senki mit is jelent egyéniségnek lenni, hogyan kell felfedezned és felébresztened a benned szunnyadó erőt, pedig ez is csak olyan, mint megtanulni járni, beszélni, írni és olvasni. Mindegyikhez sok időre és kitartásra van szükség és persze az sem árt ha van segítséged is.

 

Milyen segítséget kapsz az élettől önmagad felfedezéséhez?

 

Korábban beszéltem már neked arról, hogy egy jól meghatározott egyéni energiával születtél meg. Születésed pillanatában összekapcsolódsz ezzel az egyéni energiával, ami olyan az életedben, mint egy űrhajó indulása. Az űrkutatók már az indulás pillanatában tudják, hogy hová kell eljutnia az űrhajónak, ezért az úti célnak megfelelően választják ki az indulás pillanatát, aminek nagyon komoly szerepe van a célba érés szempontjából.

 

Meghatározott élettervvel érkeztél

 

Az életterved kódolva van a születésed pillanatában és kódolva van a születési dátumodban is. A születési dátumod olyan, mint egy titkos könyv az életedhez, ha ismered a megfejtésének a titkát, akkor képes vagy kiolvasni belőle az életedhez írt használati útmutatót.

 

eletut

 

A születési dátumod összekapcsol az életterveddel és a saját energiáddal

 

A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen  energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.

 

Minden ember, aki ugyanazon a napon született ugyanazokkal a lehetőségekkel rendelkezik?

 

A válasz igen is meg nem is. Általános értelemben véve ugyanazokat az energiákat kapja meg minden egy napon született ember, de ennek ellenére a szabad akarati döntései során mást és mást bontakoztat ki belőle.

 

A születési dátumod olyan mint egy térkép a kezedben

A térképnek akkor van értelme, ha tudod az ulticélodat és arról a helyről ahol éppen vagy el akarsz jutni a célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

 

Ez semmi esetre sem egy vásári mutatvány, aminek a segítségével képes vagyok olyan személyes dolgokat is megmondani rólad, amit csak te tudsz. A születési dátumod egy kódolt kézikönyvet tartogat számodra, ami segít számodra ráébredni az életed eddig ismeretlen lehetőségeire.

 

terkep

 

Az életed akkor lesz boldog és sikeres ha összhangban élsz önmagaddal

 

Ahhoz, hogy összhangban élhess önmagaddal ismerned kell azt az energiát, amit a születésed pillanatában kaptál ajándékba.

Az önismeret és az egyéniséged kibontakoztatása nem más, mint, hogy lépésről-lépésre összehangolódsz a saját energiáddal és az eddigi életed során megtanult és felvett szerepeid helyett ez az energia jut érvényre az életedben az egyéniséged által.

 

A születési dátumod egy használati útmutatót ad a kezedbe az egyéniséged kibontakoztatásához

 

A születési dátumod kódolja az életedet működtető legfontosabb törvényeket. Ezeknek a törvényeknek a megismerése kulcsfontosságú az egyéniséged kibontakoztatásához. Az életedet irányító törvények olyanok, mint a tömegvonzás, ha kiejtesz egy almát az ablakon, akkor az lezuhan és szétkenődik a talajon, akár ismered az erre vonatkozó fizikai törvényt, akár nem.

 

A törvények nem tudása nem ment fel a felelősség alól

 

Ha nincs tudomásod az életedet irányító törvényekről, attól még kifejtik a hatásukat, de az irányítást ebben az esetben az életre bízod és így a "szerencsés" és a "szerencsétlen" véletleneknek kiszolgáltatva éled az életed.

 

Olvasd el az életedhez írt személyre szóló használati útmutatót és vedd kezedbe az irányítást

 

Ismerd meg az életedet irányító törvényeket, kerülj összhangba a saját energiáddal  és éld meg az egyéniséged. Ne feledd soha nem magadon kell változtatnod, inkább a körülményeket alakítsd úgy, hogy képes legyél megélni önmagad.

 

Használati útmutató az életedhez

A születési dátumod titkos kódját megfejtettem neked és leteszem eléd nyitva az életed könyvét

report1-big

A "Használati útmutató az életedhez" egy olyan személyre szóló segítség, ami megmutatja számodra, hogy miként bontakoztasd ki azt az életet, amire mindig is vágytál

megrendelem-2

 Ha az elemzéssel vagy a programmal programmal kapcsolatos bármilyen kérdésed van hívd bizalommal a termékinformációs vonalat: 06-70-324-7253

A 2008-ban megjelent első kiadás több mint
15.000 példányban elkelt magyarországi bestseller

 

Az olvasói visszajelzéseket és a megjelenést követően eltelt három év tapasztalatait összegyűjtve 2011-ben megjelent a teljes egészében újraírt "Használati útmutató az életedhez", ami minden eddiginél gyakorlatiasabb és kézzelfoghatóbb segítséget nyújt önmagad megismeréséhez és egy teljesebb, sikeresebb és boldogabb élet kibontakoztatásához.

 

Hogyan működik az útmutató?

 


A "Használati útmutató az életedhez" a születési dátumod alapján készülő személyre szóló elemzés, ami megmutatja benned működő energiákat és az életedet irányító törvényeket. Tudományos alapját a több mint 4.000 éves múltra visszatekintő pitagoraszi számmisztika adja, aminek módszereit a XXI. század kihívásaira aktualizáltam a 2003 óta ezen a területen folytatott kutatásaim eredményeképpen.

 

Az elemzés három egymásra épülő fejezetből áll

 

Az egyes fejezetek során lépésről lépésre vezetlek végig az életedet meghatározó energiák és törvényszerűségek megismerésének útján. Már önmagában az egyes fejezeteket olvasva is kapcsolatba kerülsz a benned munkálkodó energiákkal.

 

Az olvasás során önkéntelenül is megindul benned a változási folyamat még akkor is, ha jelen pillanatban nem hiszel benne, hogy bármilyen kézzelfogható eredményt fogsz tapasztalni.

 

Az a változás, amit egy ilyen önismereti munka jelent az számodra hosszú távon kihat az életed egészére és könnyen lehet, hogy csak néhány hónap, vagy egy év múlva fogod saját magad felismerni és tapasztalni a gyökeres változást, amin keresztül mész.

 

csakrak

 

I.fejezet: Az életedet irányító hét törvény!

 

Ebben a fejezetben a születési dátumod számmisztikai elemzése során az életed hét fontos területére vonatkozó útmutatást kapsz. Ez a hét terület az életedet irányító hét törvény, melyek egymásra épülnek. A hét törvény személyre szóló útmutatással is szolgál számodra, hiszen az életed hét területén működő egyéni energiákat mutatja meg számodra a születési dátumodban kódolt számok formájában.

 

A születési dátumod elemzése során egy úgynevezett születési képletet kapunk, amiben a hét törvénynek hét számot feleltethetünk meg. Ez a hét szám meghatározott energiát rendel az életed hét törvényéhez. A hét törvény pedig egymásra épül az életedben.

 

1. A gondolkodás törvénye

Mik a legfontosabb értékek az életemben, amiket soha nem téveszthetek szem elől?

2. Az érzelmek törvénye

Mi az, ami meghozza számomra a lelki békét?

3. Az egyéniség törvénye

Hogyan tudom szabadon kifejezni ki is vagyok valójában?

4. A lehetőségek törvénye

Mik azok a területek az életemben, amikre sokkal több figyelmet kellene fordítanom?

5. Az erőforrások törvénye

Mik azok a belső erőforrásaim, amikre bármikor támaszkodhatok?

6. Az életút törvénye

Mi az a legfontosabb lecke, amit meg kell tanulnom az életem során?

7. Az életfeladat törvénye

Mi az a küldetés az életemben, amit ha betöltök, akkor harmóniába kerül az életem?

 

energia

 

II.fejezet: Rejtett energiák és képességek, amik csak arra várnak, hogy kiaknázd őket

 

Ez a fejezet, a személyes születési képletedben szereplő számok magasabb összefüggéseit tárja fel előtted. Részletesen elemzem neked, az egymással összefüggésben álló számok alkotta energetikai síkokat, melyek olyan lehetőségeket mutatnak meg neked, amikről eddig talán soha nem tudtál, és az elemzés nélkül soha nem szereznél tudomást róluk.

 

Kíváncsi vagy rá milyen különleges képességekkel rendelkezel?

A születési mátrixod megmutatja megvan e benned...

 

...a precíz tervezés képessége
...a kitartás képesség
...a kimeríthetetlen energia
...a gyakorlatiasság és önállóság
...a határtalan szenvedély
...az emberbarátság és magas eszmeiség
...az elszántság, hogy elérd a céljaidat
...az éleselméjűség képessége
...a vízió képessége, hogy megérezz bizonyos dolgokat
...a túlérzékenység, ami sebezhetővé tesz
...az élet leckéivel szembeni felkészültség

 

Megtudhatod, hogy a fenti lehetőségek és képességek közül melyek azok, amelyek a Te életedben is ott vannak talán rejtve, talán nyilvánvalóan. Mindenképpen tudnod kell róluk, mert lehetséges, hogy az egyik kihasználatlan képességednek köszönhetően megváltozik az életed.

 

jantra

 

III.fejezet: Jantra, avagy 12 felismerés, ami megváltoztatja az önmagadról alkotott minden elképzelésedet!

 

A személyes Jantra egy különleges számmisztikai módszer, ami a születési képletből kiindulva 3 x 4, azaz a 12 legfontosabb életterületedre, illetve tulajdonságodra nézve ad számodra útmutatást és értékes felismeréseket.

 

Az egyes számok az életed adott területeire vannak hatással. Megmutatják, hogy miként éled meg azt a területet, illetve hogyan viselkedsz adott szituációba kerülve.

 

Ha jobban megvizsgálod életed azon részét, szembesülhetsz vele, hogy mi az, amit eddig figyelmen kívül hagytál, illetve mi az, amivel tisztában voltál.

 

A Jantra különlegessége és kiszámításának lényege, hogy akár függőlegesen az oszlopokat, akár vízszintesen a sorokat, akár átlósan adjuk össze a négy számot, és a kapott kétjegyű számot egyetlen számjegyre redukáljuk, mindig ugyanazt az eredményt kapjuk.

 

Életed 12 felismerése

1. felismerés: Mi az, ami lelkesít és feltölt energiával?
2. felismerés: Milyen a kapcsolatod a szeretteiddel?
3. felismerés: Milyen áldozatokat hozol az életedben?
4. felismerés: Hogyan fejezed ki a szereteted az emberek felé?
5. felismerés: Életed mely területén hallgatsz a megérzéseidre?
6. felismerés: Mi az, ami igazán örömet okoz számodra az életedben?
7. felismerés: Milyen "kötelező" tanulási feladat van az életedben?
8. felismerés: Mit jelent a szerelem és a párkapcsolat az életedben?
9. felismerés: Milyen szerepet tölt be az életedben a pénz?
10. felismerés: Életed mely területén fontos, hogy képezd magad?
11. felismerés: Milyen lehetőségeket kapsz az élettől?
12. felismerés: Mi az életfilozófiád?

 

Nekem való ez az elemzés?

Ez az elemzés mindenképpen neked való ha...

 

...soha többé nem akarsz mások elvárásainak megfelelően élni

...úgy érzed, hogy sokkal több van benned, mint, amit a jelenlegi életkörülményeid keretein belül képes lennél megélni és szeretnéd megismerni az eddig rejtett oldaladat

...szeretnéd megtudni mit is jelent valójában önmagadnak lenni

...folyton ugyanazokat a hibákat követed el újra és újra és nem érted, hogy mit kellene másként csinálnod, hogy ne sétálj bele mindig ugyanabba a csapdába.

...vannak olyan visszatérő nehézségek az életedben, amikre sehogy sem találsz megoldást.

...szeretnél az életedben azokra a dolgokra koncentrálni, amik számodra a legfontosabbak

...szeretnéd végre megtalálni az érzelmi egyensúlyt az életedben

...szeretnél végre önmagad lenni, csak egyszerűen úgy ahogy vagy, görcsölés és erőlködés nélkül

...szeretnéd végre megismerni, hogy mi az a feladat, amire születtél

...szeretnéd megismerni a fejlődési lehetőségeket az életedben, átlépve a gyengeségeiden

...szeretnéd megismerni az erősségeidet, amikre minden esetben számíthatsz

...ha már számtalan spirituális könyvet elolvastál és mégsem sikerült megoldást találnod a legégetőbb problémáidra

...ha szeretnél végre személyre szóló útmutatást kapni az életedhez

...nem csak kész válaszokat akarsz kapni, hanem hajlandó vagy dolgozni önmagadon és megválaszolni az elemzésben neked szegezett kérdéseket is.

 

Milyen eredményekre számíthatok a az elemzés elolvasása után?

 

Ez az elemzés mellébeszélés nélkül feltárja számodra az egyéniséged belső "szerkezetét" egy olyan nézőpontból, ahonnan még soha nem láttad ilyen részletességgel. Az elemzés tudatos elolvasása és a kérdések megválaszolása önmagában aktiválja a benned lévő erőket, amik fokozatosan felébrednek benned.

 

pipa-lKépes leszel feltétel nélkül elfogadni és felvállalni azt, aki vagy

 

Azt fogod észrevenni az elemzés elolvasása után, hogy másként fogod látni az eddigi életed és az előtted álló lehetőségeidet is. Elkezdesz másként gondolni az életed történéseire és fel fogod ismerni azokat a mintákat, amik a saját egyéni energiáid ismételt megjelenését mutatják meg számodra.

 

pipa-lFokozatosan felébreszted a saját energiádat az életed minden területén

 

Meg fogod látni, hogy az életed mely területén nem tudtad eddig megélni önmagad és ennek a felismerése fokozatosan ezeken a területeken is aktiválja a saját egyéni energiádat. Könnyen lehet, hogy ennek hatására teljesen megváltoznak az életkörülményeid is.

 

pipa-lTeljesen átalakulhatnak az emberi kapcsolataid

 

Rá fogsz ébredni, hogy kik azok, akik mellett igazán önmagad tudsz lenni és kik azok akik mellett folyton csak megjátszod önmagad. Ennek következtében lesznek emberek, akiket el fogsz engedni, azért, hogy új emberek jöhessenek be az életedbe.

 

pipa-lÁllás helyett hivatást fogsz választani

 

Könnyen lehet, hogy rájössz, hogy a jelenlegi munkád egyszerűen megfojt téged, mert egyáltalán nem tudod megélni benne önmagad, ezért úgy döntesz, hogy változtatsz ezen Lehet, hogy teljesen új "hivatás" után nézel, amiben igazán képes leszel megélni önmagad.

 

pipa-lHa elég bátor vagy teljesen átalakíthatod az életed

 

Összességében kiegyensúlyozottabbnak, önbizalommal telinek és sikeresebbnek fogod érezni az életed. Ehhez azonban elengedhetetlen az is, hogy legyen elég bátorságod a megtenni azokat a lépéseket, meghozni azokat a nehéz döntéseket, amik az eddigi életed során visszatartottak a változástól.

 

Mit mondanak az elemzésről azok, akiknek az életet már megváltoztatta az elolvasása?

Íme néhány annak a több mint 15.000 olvasónak a véleményéből, akik a 2008-as megjelenése óta elolvasták a saját elemzésüket    

 

  Én 90 %-ban magamra ismertem... 

idezojel

Köszönöm az elemzést, nagyon jó, hihetetlen, hogy a születési dátumunk ennyire befolyásolja, milyenek vagyunk. Én 90 %-ban magamra ismertem és azt hiszem, hogy ahogy most élek, ez megfelel annak, amit tanulnom kell, vagyis a sorsom követem.

További munkájához sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Nagy Éva

 

 

Ismerőseimnek is ajánlani fogom az elemzés elkészítettését 

idezojel

Köszönöm az elemzéseket (2 db) nagyon helytállóak. Továbbra is várom leveleit, amire feliratkoztam, szeretném minél jobban elsajátítani, megtanulni a számmisztikát. Ha van lehetõség több ismeret szerttevésére, illetve tanfolyamon részt venni, szívesen tenném. Ismerõseimnek is ajánlani fogom az elemzés elkészítettését. 

 

Üdvözlettel: H.Nemes Anna

 

 

  ...erre volt most szükségem, hogy valaki  a hónom alá nyúljon és felkaroljon...

idezojelKedves Péter!  

 

Sokat segített az elemzése, már régóta energia hiányos , lehangolt voltam. Amikor elolvastam az elemzést, elösször meglepõdtem, aztán erõre kaptam. Azt hiszem erre volt most szükségem, hogy valaki a hónom alá nyúljon és felkaroljon, hogy merjek újra akarni. 

Köszönök mindent! 

 

Szeretettel: Erika  

 

 

...megerősítenek abban, hol vannak azok a pontok az életemben, ahol változtatnom kell...

idezojel.gifKedves Péter!

 

Sok ellentmondást találtam a dolgozatban, de számomra ezek figyelemfelkeltõ elemek. Egyértelmûen jelzik, és megerõsítenek abban, hol vannak azok a pontok az életemben, ahol változtatnom kell,  a tovább akarok lépni, ha el akarom érni a következõ szintet.

 

Segít a tovább-gondolkodásban. Megvilgítja azokat a  ontokat, ahol tennem kell. "Ilyen vagy most, de ha akarod, ilyenné válhatsz. Mert benned van, csak ki kell " bányászni " magadból! "- ez az üzenete számomra ennek a dolgozatnak.

 

Köszönöm a segítséget, további munkájához szívós kitartást, és sok-sok örömet kívánok.


Nagy tisztelettel, örök barátsággal: Anna

 

 

Nem veszel zsákbamacskát!

Olvass bele a teljes értékű mintaelemzésbe! A Te elemzésed pontosan így fog kinézni, amit a saját születési dátumod alapján személyreszólóan készítünk el neked

 

 

 

pipa-l7 ok, amiért mindenképpen érdemes elolvasnod a "Használati útmutató az életedhez" című személyre szóló születési elemzést

pipa-l#1 Akkor is érdemes elolvasnod, ha életedben most olvasol először személyre szóló elemzést, mivel ez az elemzés önmagában is megállja a helyét és útmutatást ad számodra az élet gyakran nehéz időszakaiban.

 

pipa-l#2 Az elemzés értelmezése nem igényel előzetes tanulmányokat, ezért bármiféle előzetes spirituális képzettség nélkül is könnyedén értelmezhető lesz számodra.

 

pipa-l#3 Mivel az elemzést készen kapod, ezért nincs szükséged bonyolult számítások elvégzésére, vagy a jelentések megkeresésére, hiszen ezt a munkát mi elvégezzük helyetted.

 

pipa-l#4 Ez az elemzés nem könyvekből összeollózott szöveg. Olyan egyéni módszer alapján készül, amit az életből merített gyakorlati tapasztalatok támasztanak alá.

 

pipa-l#5 Nem számít, hogy miért érzed, úgy hogy valami hiányzik az életedből. Ha ez a kérdés csak egy pillanatig is felmerült benned, akkor önismeretre és az életed új dimenzióinak felfedezésére van szükséged, amit ez az elemzés képes megnyitni számodra.

 

pipa-l#6 Ez az elemzés nem egy regény, amit egyszer elolvasol utána pedig felteszel a polcra. Ez az elemzés egy önismereti útmutató, amit a spirituális fejlődésed során térképül használhatsz bármilyen helyzetben, amikor úgy érzed elvesztetted az erőd és az ÖNBIZALMAD

 

pipa-l#7 Ezt az elemzést  újra és újra érdemes lesz elővenned, mert minden élethelyzet, vagy megoldandó feladat egy új lehetőséget tartogat számodra, amiben az egyéniséged meglepően új oldalát ismerheted megKülönleges BÓNUSZCSOMAG a születési  elemzésed mellé

 

report1-pdf-mp3-csomag

Azért kapod, hogy az ÖNISMERETET a SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSED szolgálatába állítva végre tökéletesen tisztán lásd ÖNMAGAD!

megrendelem-2

A spirituális fejlődés hét törvénye

Élj tökéletes összhangban az életedet irányító spirituális törvényekkel!

Egy tematikus oktatócsomag segítségével lépésről-lépésre vezetlek végig az életedet vezéről hét spirituális törvény működésén és gyakorlati segítséget adok számodra ahhoz, hogy tökéletes összhangot alakíthass ki ezekkel a törvényekkel.

 

bonusz-spiritualis-fejlodes-csomag

Otthoni online önképzési rendszer és tanulócsomag az élet spirituális törvényeinek megismeréséhez

 

A "Spirituális fejlődés hét törvénye" című otthoni online önképzési rendszer és tanulócsomag az Ébredő Erő Akadémia ONLINE TANULÓSZOBÁJÁBAN érhető el, ami kifejezetten oktatási célokra kifejlesztett, az Interneten időbeni és térbeli korlátok nélkül elérhető felület.Az ONLINE TANULÓSZOBA az Ébredő Erő Akadémia innovatív fejlesztése, ami azt jelenti, hogy bárhol legyél is a világon, ha van a közeledben egy Internetes kapcsolattal rendelkező számítógép vagy okostelefon, akkor elérheted az ONLINE oktatási felületünket és tanulhatsz.

 

Ez a megoldás a világ élvonalába tartozó módszer, ami neked is lehetővé teszi, hogy a létező legmodernebb és leginnovatívabb eszközök segítségével tanulj! A rendszer használata sokkal egyszerűbb mint bármelyik CD lejátszó üzemeltetése.Miért fontos, hogy megismerd az életedet irányító hét spirituális törvényt? 


A spirituális törvények a természet törvényeihez hasonlóan működnek. Az egyik legismertebb természeti fizikai törvény a gravitáció, vagyis a tömegvonzás törvénye. Ha nem ismered a gravitáció törvényét és a tudatlanságod miatt kiugrasz egy 10.000 méter magasan száguldó repülőgépből, akkor nem valószínű, hogy épp bőrrel megúszod a dolgot.

 

A spirituális törvények a gravitációhoz hasonlóan működnek, vagyis ha nem tudsz a létezésükről és úton-útfélen szembe mész ezekkel a törvényekkel, akkor nem csoda ha az életedben soha semmi nem úgy történik, ahogyan szeretnéd.

 

Az életed legtöbb problémáját a spirituális törvények ismeretének hiánya okozza

Ha nem ismered a spirituális törvényeket, akkor folyton megszeged az élet iratlan játékszabályait, ami végeredményben úgy jelenik meg az életedben, hogy egyszerűen ki vagy szolgáltatva a "véletlen" és "váratlan" események hatásainak és folyton csak sodródsz az árral.

 

A legtöbb ember a törvények ismeretének hijján tökéletesen kifordított életet él. Ha folyton a külvilágból várod a változást, ha a környezeted határozza meg, hogy mikor mit teszel és hogyan élsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy te is kifordított életet élsz.

Ha ismered a törvényeket, akkor Te magad irányítod az életed

A boldogság, az elégedettség, az öröm az életedben annak a mértéke, hogy mennyire vagy képes irányításod alatt tartani az életed törvényszerűségeit. Az irányítás azt jelenti, hogy mások véleményétől vagy az életed körülményeitől függetlenül önállóan hozod meg a döntéseid, aminek segítségével az életed egy jól meghatározott cél felé, a küldetésed betöltésének irányában halad.

 

Mit mutat meg neked a hét spirituális törvény?

 

Az életed hét spirituális törvénye megegyezik a születési dátumodban kódolt hét törvénnyel, aminek részletes elemzését a Használati útmutató az életedhez című születési elemzésben olvashatod. A hét törvény megmutatja számodra, hogy egymásra épülve a sorrendet betartva hogyan leszel képes a külvilág befolyásoló hatása helyett a saját egyéni teremtő erődre hagyatkozva egyénileg alakítani a saját életed.

 

Ezt a programot kifejezetten a "Használati útmutató az életedhez" című személyre szóló születési elemzés kiegészítő tananyagának fejlesztettem ki azzal a céllal, hogy a születési dátumban kódolt hét törvény működésének hátterét  mélyebben is feltárjam számodra.

 

Az életed hét törvénye teljes egészében áthatja az életed minden pillanatát. Minden pillanatban hatással van rád, akkor is, ha nem veszel róla tudomást. Abban a pillanatban, ahogy tudatosítod magadban ezeknek a törvényeknek a létezését, megérted a működésüket és azok hatásait az életedre képes leszel a kezedbe venni az életed irányítását.

 

Az életed hét törvénye a születési dátumodban teljesen egyedi színezetet kap azáltal, hogy a születésed pillanatának energiáival töltekezik fel megmutatva számodra, hogy a hét spirituális törvény mit jelent személyesen a Te életedben. Ennek a programnak a célja, hogy a hét spirituális törvény általános értelmezését összekapcsoljam számodra a születési dátumod egyedi értelmezésével.

 

Hogyan segíti ez a program a spirituális fejlődésemet?

 

Ez a program azáltal segít számodra, hogy az életedben talán most először egy rendszerben fogod látni a spirituális összefüggéseket, ahelyett, hogy egy-egy elszórt spirituális bölcsességet próbálnál meg a gyakorlati életben alkalmazni.

 

Ez a program konkrét gyakorlati feladatokkal fog ellátni téged annak érdekében, hogy ne csak egy passzív befogadója, hanem aktív használója is legyél a kapott tudásnak. A spirituális törvényének konkrét és megfogható módon vannak jelen az életed mindennapjaiban. Ennek a programnak a segítségével rá fogok mutatni, hogy hol találhatod meg őket és hogyan vonhatod az irányításod alá a működésüket.Mit tartalmaz "A spirituális fejlődés hét törvénye" című oktatócsomag?

#1 Online videós előadás

bonusz-spiritualis-fejlodes-video

Az oktatócsomag gerincét az a többrészes videós előadás képezi, aminek a segítségével bevezetlek téged a spirituális fejlődés hét törvényének működésébe. A videós előadás lehetővé teszi az elő előadások alkalmával használt vizuális eszközök használatát, valamint a sokkal személyesebb kapcsolatot.

 

Ezt a videós előadássorozatot a weboldalunk zárt felületét az "Online tanulószoba" segítségével tesszük elérhetővé számodra, ahol semmi más dolgod nem lesz, mint a videókat az egyszerű kezelőfelület segítségével elindítani.

 


 

#2 Az előadás hanganyaga letölthető MP3 formában

bonusz-spiritualis-fejlodes-mp3

Ha az előadásokat a számítógépedtől függetlenül is szeretnéd meghallgatni, akkor erre is lehetőséget biztosítok számodra és rendelkezésedre bocsátom az előadások leltölhető MP3 hanganyagát, amit bármilyen kompatibilis lejátszó meghallgathatsz a számítógépedtől függetlenül. Így akár utazás, főzés vagy takarítás közben is tanulhatsz

 


 

#3 Az előadáshoz tartozó munkafüzet letölthető PDF formában

bonusz-spiritualis-fejlodes-munkafuzet

"A spirituális fejlődés hét törvénye" című előadáshoz gyakorlati feladatokat is adok számodra annak érdekében, hogy ne csak passzív hallgatója legyél az előadásnak, hanem az aktív cselekedeteiddel azonnal átültethesd a gyakorlatba a tanultakat. A letölthető és nyomtatható munkafüzet azért is praktikus eleme a csomagnak, mert később újra és újra előveheted és elvégezheted a segítségével a teljes programot. 

 


 

A spirituális fejlődés hét törvénye 

report1-bonusz-csomag

 
Online videós előadások - 8.900 Ft értékben
Az előadások letölthető MP3 hanganyaga - 5.900 Ft értékben
Letölthető munkafüzet PDF formában - 5.900 Ft értékben

A BÓNUSZCSOMAG teljes értéke: 20.700 Ft,  de most AJÁNDÉKBA kapod!100% ÚTMUTATÓ GARANCIA

arany garancia

Amennyiben az elemzés legalább 3 havi folyamatos tanulmányozása után úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem találtál benne az életedre vonatkozóan, úgy visszafizetem neked az  árát!

 


 

 

 Használati útmutató az életedhez és a Spirituális fejlődés hét törvénye

Az online tanulószobában elérhető és
letölthető elektronikus csomag

 

report1-pdf-mp3-csomag

Mit tartalmaz a LETÖLTHETŐ CSOMAG?

LETÖLTHETŐ elektronikus elemzés

 

Használati útmutató az életedhez (Személyre szóló születési elemzés) - 9.900 Ft értékben LETÖLTHETŐ ÉS ONLINE ELÉRHETŐ BÓNUSZOK

 

A spirituális fejlődés hét törvénye (online videós előadások) - 8.900 Ft értékben
A spirituális fejlődés hét törvénye (letölthető MP3 hanganyag) - 5.900 Ft értékben
A spirituális fejlődés hét törvénye munkafüzet (letölthető PDF formában) - 5.900 Ft értékben

Eredeti ára 30.600 Ft helyett

MOST CSAK 5.900 Ft*

*Az ár tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa) is

 Kattints ide és rendeld meg MOST a csomagot!

 

megrendelem-2

 Ha az elemzéssel vagy a programmal programmal kapcsolatos bármilyen kérdésed van hívd bizalommal a termékinformációs vonalat: 06-70-324-7253