Az életed egyetlen történése sem a véletlen műve

Itt az ideje, hogy megértsd, hogy életed minden történése a lelki fejlődésedet szolgálja

Hogyan szolgálja az életem a lelki fejlődésemet, amikor annyi rossz történik velem?

Az életed összefüggéseinek ismerete nélkül nem csoda, ha már úgy érzed, hogy az élet talán nem is szeret téged. Sokszor inkább az az érzésed, hogy minden ami körülvesz téged összeesküdött azért, hogy téged akadályozzon.

Meglehet néha valóban akadályokba ütközöl, de sokszor ez csupán a te érdekedet szolgálja, hogy felhívja a figyelmedet arra, hogy letértél az élettervedben vállalt utadról és folyton a saját fejed után mész.

Életed meghatározott terv szerint zajlik

 

Nem csak egyéni emberként kell megértened, hogy az életed meghatározott terv szerint zajlik, hanem azzal a ténnyel is szembesülnöd kell, hogy az életed része a nagy kozmikus tervnek, amiben Te is fontos szerepet töltesz be a jelen pillanatban is, akármennyire is jelentéktelennek érzed most az életed.

Ennek a tervnek a megismerése számodra nem csak lehetőség, de felelősség is, hiszen csak az egyéni küldetésed betöltése által valósíthatod meg az élettervedet, ez pedig az életedre ható és folyton változó energiák megértése nélkül szinte lehetetlen.

Kizárólag az életterved megismerése adhat számodra magabiztosságot arra nézve, hogy az életed jó irányba halad. Minden döntésed, amit az életedben a született terveddel szemben hozol boldogtalanságot okoz. Minden, amit az életterveddel összhangban teszel megelégedettséget és sikert hoz számodra.

 

a-terv

 

Az életed négy nagy szakaszra osztható, ami a lelki fejlődésedet illeti

 

1.Gyermekkor és fiatal felnőtt kor

Az életed és egyéniséged felépítése

Az első szakasz a gyermekkor és a fiatal felnőtt kor, ami a felkészülés az életed tervének végrehajtására. Ez az időszak 27 éves korodig tart, amíg testileg, lelkileg és szellemileg is egyaránt éretté válsz arra, hogy életed nagy tervét megismerd és elkezd a megvalósítást.

A 27. és a 35. életéved között bekövetkezik az úgynevezett lelki érettség elérésének pillanata. Ezt a pillanatot egy katartikus életesemény, egy hatalmas változás követi az életedben, amikor mindentől ami az életed eddigi felkészülési időszakában elkísért téged elbúcsúzol. Ilyenkor véget érhetnek barátságok, párkapcsolatok is, mert könnyen lehet, hogy azok már nem szolgálják az életterved kibontakoztatását.

Az életed első 27 éve az állandó konfliktusok és a folyamatos keresés színtere, de ebben az időszakban még törvényszerű, hogy minden kiugrási törekvésed, ami arra irányul, hogy az életfeladatodat megtaláld eleve kudarcra van ítélve, hiszen ebben a pillanatban még egyáltalán nincs itt az ideje. A fiatal felnőtt kor a keresés és nem a találás időszaka.

gyerekek

2. Érett felnőtt kor

Az életfeladatod kibontása és betöltése

A második szakasz az érett felnőtt kor, ami a lelki érettség elérésétől számítva 54. és 63. életév betöltéséig tart. Ez az életszakasz életed aktív szakasza, amikor beteljesíted azt a feladatot, amire valójában megszülettél.

Ennek a feladatnak a betöltésére készít fel életed első 27 éve, hogy aztán a második 27 évben kibontakoztathasd mindezt. Rendkívül fontos, hogy ennek a rendkívül aktív időszaknak az energiáit megismerhesd, hiszen ezek az energiák azok, amik az életfeladatod megvalósításában támogatnak téged.

Pontosan tudnod kell, hogy az életed mely szakaszában, melyik energia érvényesül, hiszen csak akkor leszel képes kibontakoztatni csodálatos és kizárólag rád jellemző egyéni küldetésedet, ha ezekkel az erőkkel összhangban cselekszel. A sok kudarc és vakvágány az életedben mind abból ered, hogy ezekkel a folyamatosan változó erőkkel szembe mész, így nem tudod kihasználni az általuk nyújtott lehetőséget, ami a felemelkedésedet szolgálja.

fiatal-felnott

3. Tapasztalt felnőtt kor

A megszerzett tapasztalatok kiértékelése

Az életed harmadik szakasza az idős felnőtt kor, ami az 54. és 63. életév között indul az életedben. Ez az életszakasz az életed aktív időszakában az életterved megvalósítása során megszerzett tapasztalataid kiértékeléséről szól. Ez a kiértékelés éppen annyira fontos, mint a konkrét életterved megvalósítása, hiszen az életterved azt a célt szolgálja, hogy tapasztalatokat szerezz és ezeket a tapasztalatokat a földi életed után magaddal vidd az egyéséges tudatmezőbe, ahol részévé válik a MINDENSÉG tudásának.

Életed minden cselekedete annyit ér, amennyi tapasztalatot leszűrsz belőle, ezért életed harmadik időszaka a bölcsesség megszerzésének ideje. Ebben az időszakban éppen annyira fontos, hogy tisztában legyél a téged érő személyes energiákkal, mint az életed aktív szakaszában, hiszen, ahogy az energiák segítettek kibontakoztatni az életfeladatodat, úgy most visszatérnek és segítenek neked abban, hogy a megszerzett tapasztalatokat feldolgozd és azok bölcsességgé és a MINDENSÉG örök tudásának részévé váljanak.

erett-felnott

4. Bölcs felnőtt kor

Az életed és egyéniséged elengedése

Az életed negyedik szakasza, ami 81 éves korod után indul, arról szól, hogy a felépített és megvalósított életfeladatodat, amiből a megelőző életszakaszban leszűrted a tapasztalatokat, most szép fokozatosan elkezded lebontani és elengedni. Az életednek ez a szakasza arról szól, hogy tudatosan felkészülsz a fizikai tested elhagyására és az egyéniségedet, az életed "szerepeit" fokozatosan magad mögött hagyod.

Társadalmunkban most még nagyon kevesen jutnak csak el az életüknek ebbe a szakaszába, de a tudat fokozatos fejlődése során az élet ezen szakasza is egyre nagyobb jelentőséggel bír majd. Hiszen fontos, hogy, amit felépítettünk képesek legyünk tudatosan elengedve lebontani is.
bolcs-felnott 

Egyéni életed része az egész emberiség felemelkedésének

Ennek a felemelkedési folyamatnak a során fokozatosan tudatára ébredsz egyéni teremtő képességeidnek, aminek segítségével a saját örömödre alakíthatod az életed, annak érdekében, hogy a megszerzett tapasztalatokkal még inkább a MINDENSÉG örök tudását gazdagíthasd.

Az előttünk álló új időszakban, minden egyén köztük Te is kezedbe kapod az erőt, aminek segítségével magad irányíthatod az életed. Az erő megtalálása és felismerése, azonban komoly felkészülést igényel tőled, ezért meg kell ismerned az életed eseményeinek teljes láncolatát és egységes egészként kell látnod az egymással összefüggő eseményes sorozatát.
Kattints ide és ismerd meg az életed egyéni fejlődési lehetőségét és az életutat, amin születésedtől az életed végéig jársz!>>>

 

Nem csak az aktuális energiákat kell most megismerned

Vissza kell tekintened életed mögötted álló időszakára is, hogy lásd milyen fejlődési folyamaton mentél keresztül, hogy aztán ebbe a fejlődési folyamatba elhelyezhesd az életed eseményeit, megértve azok mindenkori szükségszerűségét  a felemelkedési folyamat során.

Egyetlen momentum sem volt hiábavaló az életedben, minden egyes mozzanatnak nélkülözhetetlen szerepe volt az életed, akár jó, akár rossz élményként tekintesz rá jelen pillanatban. Ezek a történések és a belőlük leszűrt tapasztalatok tesznek azzá, aki vagy.

Kattints ide és ismerd meg az életed egyéni fejlődési lehetőségét és az életutat, amin születésedtől az életed végéig jársz!>>>

Semmit nem törölhetsz ki az életedből és erre nincs is szükség

Minden ami veled idáig történt mostantól új megvilágításba kerül és részévé válik a felemelkedési folyamatról alkotott képednek, melynek ebben a pillanatban is aktív részese vagy, amikor ezeket a mondatokat olvasod. Útban vagy ahhoz a tudati felemelkedéshez, ami példa nélkül való az emberiség történetében és a java még csak ezután következik majd.

Tényleg készen állsz arra, hogy az álmaid valósággá változzanak?

julius

A július hónap energiája segít neked abban, hogy a félelmeid felől az álmaid fordítsd a figyelmedet

Hallgasd meg a bő 5 perces előadásomat arról, hogyan hozd ki
a maximumot a Július hónapból


bonusz-2012-energiak-bigAz előadás része a teljes "2012, energiák hónapról-hónapra" című 90 perces  előadásnak, amiben a teljes 2012-es évre szóló áttekintést meghallgathatod. Ezt az előadást az Útban a felemelkedéshez című életre szóló elemzés mellé ajándékba adom neked. 

Kattints ide a részletekért>>>

Útban a felemelkedéshez
Ismerd meg életed "NAGY" tanulási tervét, hogy végre minden történés értelmet nyerjen


report4-big 

Egy életre szóló személyes előrejelzés és életed eddigi történéseinek összefoglalása

Miről szól az Útban a felemelkedéshez című elemzés?

Az útban a felemelkedéshez egy olyan személyre szóló útmutató elemzés, amit a születési dátumod alapján készítünk el neked. Ez az elemzés évről-évre haladva végigvezet téged felnőtt életed állomásain melynek során fokozatosan kibontakoztatod az életfeladatodat és leszűröd belőle a szükséges tapasztalatokat. Nem számít mennyi idős vagy, mert ha már elmúltál 27 éves, de nem vagy még 81, akkor ez az elemzés mindenképpen hasznos útmutatás lesz a számodra.

A lelki fejlődésed szempontjából az évek nem januártól decemberig, hanem egyik születésnapodtól a másikig adják meg számodra az útmutatást arra nézve, hogy az adott évben milyen energia dominál az életedben. Ez az energia évről évre változik és minden évben más és más lehetőséget tartogat számodra.

Ha az energiáknak ezt a ciklikus éves változását egymás mellé fűzzük, akkor összeáll számodra az egységes kép, ami olyan, mint egy igazgyöngyökből felfűzött csodálatos ékszer. A lelki fejlődésed útja rajzolódik ki számodra a személyes éveid folytonos változásának következtében.
a-lepcso

Kattints ide, és rendeld meg most! >>>

Ezt az utat visszafelé és előrefelé is érdemes megnézni


Az utat visszafelé nézve olyan lesz számodra, mint egy utazás élménybeszámolója, vagy egy útinapló aminek segítségével sorra veheted életed eddigi éveinek tapasztalatait és tanulhatsz belőlük. Az utadat előrefelé nézve pedig egy csodálatos útiterv képe rajzolódik ki előtted, amiből megtudhatod milyen fantasztikus élmények várnak még rád életed hátralévő részében.

Kattints ide, és rendeld meg most! >>>

Mit kapsz és mit nem kapsz ebből az elemzésből?

FIGYELEM! Ebből az elemzésből nem fogsz konkrét élethelyzetek konkrét leírásáról olvasni, mert ennek meghatározására a számmisztika módszereivel nem vagyok képes.

Ez az elemzés olyan energiákat és lehetőségeket fog számodra megmutatni, ami bizonyos történések megvalósulását támogatja, míg mások megtörténését esetleg akadályozza. Az elemzés részletesen bemutatja az életed évről-évre változó energiáit 27 és 81 éves korod között ez éppen 2 x 27 = 54 év, ami az életfeladatod betöltése és a tapasztalatok leszűrése szempontjából életed legaktívabb része.

 

Az elemzés bemutatja számodra az életed nagy 9 éves ciklusait is, amelyek minden 9 évben változtatják meg körülötted a legfontosabb feladatot, amire abban a 9 évben figyelned kell. Ezek a 9 éves ciklusok a lelki érettséged betöltését követő évben indulnak el az életedben, ami 27 és 35 éves korod között történik meg. Ez az életkor a születési dátumod ismeretében pontosan meghatározható.

 

Kattints ide, és rendeld meg most! >>>

 

az-ut

 

Miben más ez az elemzés, mint a többi számmisztikai elemzés

Az Útban a felemelkedéshez című elemzés egy egész életre szóló előrejelző elemzés, ami az életed hosszú távú változásait jelzi előre számodra, illetve megmutatja a már elmúlt események energiáit, hogy azok tapasztalatait leszűrhesd magad számára.

 

Használati Útmutató az Életedhez című személyre szóló elemzés a született lelki típusodat, a lelki életedet és az életedet irányító hét törvényt mutatja be számodra a születési dátumod alapján.

 

A Térkép az egyéniségedhez című személyre szóló elemzés a külvilág felé megnyilvánuló egyéniségedet és az emberi kapcsolataidat mutatja be számodra a neved alapján.

 

Az Útmutató az éved minden napjához egy olyan személyre szóló előrejelzés, ami az adott éveden belüli rövid távú hatásokat (személyes hónapokat és napokat) mutatja be számodra részletesen a születési dátumod alapján.

 
Kattints ide, és rendeld meg most! >>>

Nekem való ez az elemzés?

Ez az elemzés mindenképpen neked való, ha...

...fontos számodra, hogy tisztában légy az életed történéseinek magyarázatával...

...sokszor kerülsz olyan élethelyzetbe, amikor nem tudod, hogy miért ütközöl folyton akadályokba...

...ha tudni szeretnéd, hogy az aktuális terveidet megvalósulását mikor, milyen energiák támogatják...

...ha útmutatásra vágysz arra nézve, hogy egy adott időszakban mi az, amire van és mi az, amire nincs lehetőséged...

...ha szeretnél mindig tudatosan felkészülni az előtted álló időszak kihívásaira...

...ha visszatekintve szeretnéd megérteni életed korábbi történéseinek miértjeit...

...ha szeretnéd a kezedbe venni az életed történéseinek irányítását, mindig kihasználva az aktuális lehetőségeidet...

...ha nem a megváltó csodára vársz, hanem az elemzést elolvasva, hajlandó vagy tenni is önmagadért és együtt dolgozni az aktuális energiákkal...

Kattints ide, és rendeld meg most! >>>

a-fa

Mit ad nekem ez az elemzés?

Az útban a felemelkedéshez magabiztosságot ad neked, ami abból ered, hogy ismered az életed történéseinek hátterében álló energetikai változásokat, így nem kell többé kiszolgáltatottnak érezned magad abban a tudatban, hogy "Soha nem lehet tudni mit hoz az élet!" 

 

Az útmutató a felemelkedéshez megmutatja számodra évről-évre, hogy milyen lehetőségekkel kell számolnod, ezért segítségével tervezhetővé válik az életed. Nem kell többé nekifeszülnöd az életnek, ha valami nem sikerül, helyette képes leszel a történések mögé nézve megérteni a jelenlegi helyzet időszerűségét.

 

Eltűnik belőled az az érzés, hogy az élet jó és rossz időszakok váltakozása, amit felvált az az a magabiztos érzés, hogy a lehetőségek és energiák ismeretében képes vagy minden időszakban a lehető legjobbat kihozni az életedből, anélkül, hogy hagynod kellene, hogy az életed gumikötélen rángasson téged.

 

Kattints ide, és rendeld meg most! >>>

 

pipa-l7 ok, amiért mindenképpen érdemes elolvasnod az Útban a felemelkedéshez című elemzést

 

pipa-l

#1 Akkor is érdemes elolvasnod, ha életedben most olvasol először személyre szóló elemzést, mivel ez az elemzés önmagában is megállja a helyét és útmutatást ad számodra az élet gyakran nehéz időszakaiban.

 

pipa-l

#2 Az elemzés értelmezése nem igényel előzetes tanulmányokat, ezért bármiféle előzetes spirituális képzettség nélkül is könnyedén értelmezhető lesz számodra.

 

pipa-l

#3 Mivel az elemzést készen kapod, ezért nincs szükséged bonyolult számítások elvégzésére, vagy a jelentések megkeresésére, hiszen ezt a munkát mi elvégezzük helyetted.

 

pipa-l

#4 Ez az elemzés nem könyvekből összeollózott szöveg. Olyan egyéni módszer alapján készül, amit az életből merített gyakorlati tapasztalatok támasztanak alá.

 

pipa-l

#5 Nem számít mennyi idős vagy, mert ha már elmúltál 27 éves, de nem vagy még 81, akkor ez az elemzés mindenképpen hasznos útmutatás lesz a számodra.

 

pipa-l

#6 Mivel ez nem egy regény ezért az elemzés tanulmányozása nem vesz igénybe hosszú időt, kezdésnek az is elegendő, ha az aktuális éved értelmezését kikeresed belőle, de persze van lehetőséged azonnal elmélyülni benne

 

pipa-l

#7 Ezt az elemzést évről-évre újra és újra érdemes lesz elővenned, mert minden egyes születésnapodon érdemes megnézned milyen időszak előtt áll az életed és azt is kiértékelheted, hogy mi történt veled az elmúlt évben összevetve az aktuális energiákkal

Útban a felemelkedéshez

Ismerd meg életed "NAGY" tanulási tervét, hogy végre minden történés értelmet nyerjen

 

report4-big

 

 Különleges BÓNUSZOK az életre szóló elemzésed mellé.

Azért kapod, hogy képes legyél kihozni magadból a maximumot a 2012-es évben.

 

 

SZUPER BÓNUSZ#1

 

Mit hoz neked 2012?

Egy egész évre személyre szóló napi előrejlező elemzés a születési dátumod alapján 

report3-small

 

Mit szólnál hozzá, ha megismerhetnéd milyen hatások érnek az életedben a 2012-es éved bármelyik napján?

 

Mindannyiunk életében folyamatosan változó energiák munkálkodnak, amik évről-évre, hónapról-hónapra, napról-napra változnak. Ezek az energiák meghatározzák, hogy az adott pillanatban milyen lehetőségeink vannak az életünkben.

 

Minden időszak energiái az életed más területén hatnak rád. A személyes éved az egyik legmagasabb szintű ciklus, ami a gondolkodásodra van hatással, ami meghatározza az egész életed.  A személyes hónapod az érzelmeidet és a motivációidat határozza meg, a személyes napod, pedig a mindennapi tetteidhez ad útmutatást.


 

A BÓNUSZ értéke: 5.900 Ft,

de most AJÁNDÉKBA kapod! 

  

BÓNUSZ#2

Meditatív képek a felemelkedéshez

Képes útmutató ahhoz, hogy megértsd az életedet alakító energiák működését

 

bonusz-meditativ-kepek-small

 

Ez a képes útmutató, ami az “Útban a felemelkedéshez” című személyes elemzés kiegészítő melléklete sokkal több annál, mint aminek elsőre látszik.

 

Feladatai közé tartozik, hogy az egyéni életedben megjelenő energiákat meditatív képekben is bemutassa számodra, kiegészülve a hozzá kapcsolódó racionálisan felfogható jelentéstartalommal, de önmagában is olvasható tudatfejlődési tér- kép is egyben.

 

Ez a képes útmutató egy olyan információcsomag, ami összekapcsol téged lényed különböző di- menzióival és felébreszti benned az egyéni életeden átívelő tapasz- talatok emlékeit, amik a végtelenből indultak útnak és a végtelenbe térnek vissza.

 

 

 

A füzet jelképes fotó a képes meditatív útmutatót letölthető PDF formában küldjük el neked e-mailben!

 

A BÓNUSZ értéke: 3.900 Ft,

de most AJÁNDÉKBA kapod! 

  

 BÓNUSZ#3

 2012, a felemelkedés kapujában

Két vezetett meditáció, aminek segítségével ráhangolódhatsz a 2012-es év felemelkedésének energiájára

 

bonusz-2012-felemelkedes-big

Minden egyes évnek megvan a saját egyedülálló energiája, ami minden évben egy új tanulási lehetőséget hoz az emberiség számára.

 

Ez az energia nem csak személyes szinten, hanem mint az emberi közösség nélkülözhetetlen tagja is érinti az életed. Anélkül, hogy megértenéd az aktuális energiák természetét nem fogod tudni megérteni az életed aktuális történéseinek miértjét sem

 

 

1. meditáció:  Búcsú a biztonságtól.
2. meditáció: Lépj be a felemelkedés kapuján.

 

A CD jelképes fotó, a meditációkat letölthető MP3 formában küldjük el neked e-mailben!

 

 

 

A BÓNUSZ értéke: 3.900 Ft,

de most AJÁNDÉKBA kapod! 

  

 BÓNUSZ#4

 2012, energiák hónapról-hónapra

Közel másfél órás előadásomban a 2012-es lelki energiákat mutatom be neked hónapról-hónapra

bonusz-2012-energiak-big

Nem csak az éveknek, hanem a hónapoknak is megvan a saját egyéni energiájuk, amik meghatározzák az adott hónap belső érzelmi motivációit.

 

Az idei évben ezek az érzelmi energiák különösen felkavaró hatást gyakorolnak az érzelemvilágodra, ezért is különösen fontos, hogy megismerd és megérts őket

 

 A CD jelképes fotó, előadás hanganyagát letölthető MP3 formában küldjük el neked e-mailben!

 

 

 

A BÓNUSZ értéke: 3.900 Ft,

de most AJÁNDÉKBA kapod! 

 

 

 
100% GARANCIA

garancia
Amennyiben az elemzések legalább 3 havi folyamatos tanulmányozása után úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem találtál bennük az életedre vonatkozóan, úgy visszafizetem neked az  árát!

 Két változatban is rendelhető!


Elektronikusan LETÖLTHETŐ MEGACSOMAG

2012-07-nyari-csomag

Mit tartalmaz a LETÖLTHETŐ CSOMAG?

LETÖLTHETŐ elektronikus elemzések

 


 

Útban a felemelkedéshez (Életreszóló személyes elemzés) - 5.900 Ft értékben

Mit hoz neked 2012?  (Egész éves előrejelző személyes elemzés) - 5.900 Ft értékben

 


 

LETÖLTHETŐ BÓNUSZOK

 


 

Meditatív képek a felemelkedések (Az életed energiáinak képes útmutatója) - 3.900 Ft értékben

2012, a felemelkedés kapujában (Ráhangolódás 2012-es energiákra meditációval) - 3.900 Ft értékben

2012, energiák hónapról-hónapra (Végig vezetlek a 2012-es év havi energiáin) - 3.900 Ft értékben


Összesen 23.500 Forint értekű csomag

Eredeti ára 23.500 Ft helyett

MOST CSAK 4.500 Ft*

FIGYELEM! Ez az ajánlat kizárólag
2012 július 23-án hétfőn éjfélig érvényes!

 Kattints ide, ha a LETÖLTHETŐ csomagot választod!

 

megrendelem

 

Az országhatáron túli megrendeléseket is probléma mentesen tudjuk fogadni EU-n belüli ingyenes EURO átutalással!


Egyedileg NYOMTATOTT JÖVŐKÉP MEGACSOMAG

report4-small + report3-small

Az életreszóló és a 2012-es elemzés egyedi nyomtatásban kapod

2012-07-nyari-bonuszok

A BÓNUSZOKAT letölthető elektronikus formában kapod

Mit tartalmaz a NYOMTATOTT CSOMAG?

Egyedileg nyomtatott elemzések


Útban a felemelkedéshez (Életreszóló személyes elemzés) - 10.900 Ft értékben

Mit hoz neked 2012?  (Egész éves előrejelző személyes elemzés) - 10.900 Ft értékben


LETÖLTHETŐ BÓNUSZOK

Meditatív képek a felemelkedések (Az életed energiáinak képes útmutatója) - 3.900 Ft értékben

2012, a felemelkedés kapujában (Ráhangolódás 2012-es energiákra meditációval) - 3.900 Ft értékben

2012, energiák hónapról-hónapra (Végig vezetlek a 2012-es év havi energiáin) - 3.900 Ft értékben


Összesen 33.500 Forint értekű csomag

Eredeti ára 33.500 Ft helyett

MOST CSAK 10.900 Ft*

FIGYELEM! Ez az ajánlat kizárólag
2012 július 23-án hétfőn éjfélig érvényes!

 Kattints ide, ha a NYOMTATOTT csomagot választod!

 

megrendelem

Magyaroszág területén díjmentes házhoz szállítással!


*az ár tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa) isK