Valóban képtelen vagy fejlődni?

Mit üzen neked a márciusi hókatasztrófa?

 

mit uzen a hokatasztrofa n

Olvasva a híreket és nézve a döbbenetes képeket a hóban elakadt autókról azonnal az jutott az eszembe, hogy itt valami különleges üzenetről van szó, amit érdemes egy kicsit magasabb szemszögből is megnézni. Annál is inkább, mivel a március hónap energiája pontosan erre szólit fel.

 

Nézzük az élet eseményeit egy sokkal magasabb szemszögből. Ebben az üzenetben ezt fogom tenni és adok egy áttekintő elemzés a március 14-ről március 15-re virradó éjjel történt eseményekre.

Kiszámolva a két nap számmisztikai képletét azonnal látszik, hogy rengeteg üzenetet hordoz


Csütörtök: 2013 03 14
                            2  4    
                              6   3  5 = 14 = 5

 

Péntek: 2013 03 15
                     2  4  
                       6   3  6 = 15 = 6

 

Miért nem jutunk 5-ről a 6-ra?

 

Ha a két nap összesített számát megnézzük, akkor a 14-es és a 15-ös számot kapjuk, amit ha tovább összesítünk, akkor az 5-ös és a 6-os számot kapjuk. Mind a két szám egymás mellé írva azt jelenti, hogy a fejlődésben (14) elakadás (15) történik. A köznyelvben él az a szófordulat is, hogy “nem jutunk az 5-ről a 6-ra”, vagyis nem tudunk egy megrekedt helyzetből tovább lépni. (Jótanács: Ha megvan neked a Mit hoz neked 2013? című éves elemzés akkor érdemes a saját személyes napod energiáinak is utána nézned erre a két napra.)

 

Ha a most történt események szimbólumait is hozzávesszük mindehhez, akkor azonnal látszik a tiszta és világos üzenet. Autók, amik normális napokon hatalmas sebességgel száguldanak az autópályán és az utakon, most egyszer csak hosszú órákig rostokolnak elakadva a hóakadályok miatt.

 

Hol rekedtél meg a fejlődésben?

 

Egy ilyen esemény nem csak azoknak fontos üzenet, akik személyesen átélik, hanem azoknak is, akik értesülnek róla. Mivel most már te is tudsz róla, még akkor is, ha máshonnan nem hallottad, ezért te sem mehetsz el mellette szó nélkül.

 

Haladéktalanul el kell gondolkodnod arról, hogy a saját életedben van e olyan terület, ahol megrekedtél a fejlődésedben és az utóbbi időben nem jutottál 5-ről a 6-ra. Akár tetszik, akár nem ezért a helyzetért Te magad is felelős vagy. Nem hibáztathatod csupán a körülményeidet azért, ami ebben a pillanatban veled történik.

 

Mi az, ami visszatart még?

 

A 14-es szám azt jelenti készen állsz az ugrásszerű fejlődésre, de valami (15) még mindig visszatart. Ez a valami pedig nem más, mint a KIFOGÁSOK. Nem várhatsz örökké másokra, nem tekintgethetsz örökké visszafelé az úton. Neked előrefelé kell menned, akkor is ha senki más nem képes követni téged ezen az úton. Ez 2013 és az elmúlt napok legfontosabb üzenete. Ha Te magad nem lépsz, akkor megreked az életed. Hiába várod a külső segítséget, most a TE DÖNTÉSEDRE van szükség.

 

Képes vagy elkötelezni magad a FEJLŐDÉS mellett, akkor is ha ebben senki más nem támogat?

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK