Új rend van kibontakozóban a MINDENSÉGBEN!


uj rend nA világ felbolydult, de ez nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a te életednek is fel kellene bolydulnia éppen ellenkezőleg. Egy új rend van születőben, ami messze túlmutat minden eddigi elképzeléseden arról, hogy mennyire másképp is képes működni az életed és mennyire rendben megy benne minden.

Ez nincs is olyan messze mint gondolnád, sőt sokkal közelebb van hozzád, mint egy karnyújtás. Sokan vannak, akik mar az új rend szerint élik az életüket és alakítják tudatosan a mindennapjaikat és ez egyáltalán nem elérhetetlen számodra sem.

Az élet a korlátlan öröm forrása


A MINDENSÉG azért jött létre, hogy ezt az örömet megtalálja. Ehhez azonban sok szenvedésen kellett keresztül mennünk, hogy meg tudjuk különböztetni jót és a rosszat. Ennek az ideje lejárt, már minden utat bejártunk, ami szenvedéshez vezet. Most itt az ideje, hogy örülj és szárnyalj.

Megtaláltuk közösen az öröm útját és most eljött az ideje, hogy rálépjünk erre az útra és végig járjuk. Talán most még nem tudod elképzelni azt az életet, ahol nem problémák szegélyezik az utadat, hanem szépség és nevetés. Eljött  az ideje, hogy megismered ezt az utat és azokat is, akik veled együtt járják.

Élvezd az, aki vagy!


Légy nyitott az örömre, úgy ahogy eddig a szenvedésre nyitottál. Itt az idő, hogy egyszerűen korlátok nélkül elvezd azt, aki vagy. Ehhez nem kell évezredes utakat bejárni többé, mert azokat az utakat már mind bejártad. Ismerd meg a felemelkedés útját.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK