Új életet és új minőséget hoz neked a július

 

julius es a valtozas nAhhoz, hogy megteremthesd magad szamara azt az életet, ami mellet döntést hoztál az idén bizonyos értelemben neked is át kell alakulnod és egy új minőséget kell megélned. Ez az átalakulás ahhoz hasonló, ahogy a hernyó bebábozódik, majd csodás pillangóként kezd új életet.

 

A két életed közti minőségbeli különbség is legalább olyan hatalmas lesz, mint a hernyó életében beálló változás, ahogy pillangóvá változik.

 

Ez az átalakulás megőrzi mindazt, ami értékes és érdemes továbbvinned, de elenged mindent, amire a továbbiakban már nem lesz szükséged.

 

Az átalakulásod a továbbfejlődésedet szolgálja

Ez a különleges átalakulás a körülményeidet változtatja meg annak érdekében, hogy képes legyél tovább fejlődni, de a legbelsőbb önmagadként továbbra is változatlanul járod a születésed előtt önmagad számára kijelölt életutat. A mostani változás éppen ezen az úton nyit számodra újabb, eddig ismeretlen távlatokat, ahol képes lesz kiteljesedni mindaz, amit felvállaltál.

 

Engedd most meg magadnak, hogy végbe menjen ez a változás. Nem kell tenned semmit, mert az energiák tudjak a dolgukat, neked csak annyit kell tenned, hogy egyszerűen nem állsz ellen, hanem hagyod, hogy megtörténjen.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK