Tudom, hogy tele vagy nehezteléssel, de most el kell engedned

 

engedd el nHarag olyan érzelmi energia, ami elzárja a teremtő életenergiádat. Az elmúlt néhány hónapban rengeteg embertől kellett elbúcsúznod és ezek a búcsúk nem mindíg voltak örömkönnyesek. Egy olyan energia vesz most körbe minket, ami mindenféle kertelés nélkül lerántja a leplet azokról a dolgokról, amik eddig csak a felszín alatt lappangtak.

 

Ennek az energiának köszönhetően nagyon sok ember mutatta meg számodra az elmúlt időszakban a valódi arcát. Ez a folyamat rengeteg fájdalmat okozott, hiszen sokakról az derült ki nem éppen őszinte szándékkal közelednek feléd. Ebben a pillanatban talán még mindig megpróbálod letagadni mindezt, de itt az ideje, hogy szembe nézz vele. Nem mindenki az, aminek eddig mutatta magát.

 

Rengeteg fájdalmat hordasz tudattalanul magadban

 

Ha ebben a pillanatban fájdalmat vagy neheztelést érzel magadban és nem tudod hova tenni a történteket, azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy teljesen természetes érzés, de ugyanakkor itt az ideje, hogy mindezt elengedd. Talán nem is gondolsz rá, hogy az eddigi életed során hány emberi kapcsolatot hagytál magad mögött, amiből lezáratlanul és sérülésekkel léptél ki. Akár tudomásul veszed, akár nem, de ezek a sebek még mindig fájnak neked a lelked legmélyén

 

Tanítok neked egy egyszerű technikát, amivel elengedheted a neheztelésedet

 

Ez egy olyan meditatív technika, amit időről időre előveszek, ha azt veszem észre, hogy túl sok sebet okoztam, vagy túl sok sebet szenvedtem el az emberei kapcsolataimban. Egy olyan elengedés meditációt tanítok neked most, aminek elvégzéséhez semmilyen előzetes képességgel nem kell rendelkezned. Mindössze egy csendes szobára és egy nyugodt fél órára van szükséged. Sokat segíthet ha a háttérből valamilyen relaxáló vagy meditatív zene szól.

 

1. Hunyd be a szemed és figyeld a légzésedet

2. Ha zavaró gondolatok vannak a fejedben képzeld el, hogy szappanbuborék módjára szétpukkannak

3. Csak arra koncentrálj, ahogy a levegő ki és beáramlik az orrodon

4. Addig ismételd az első három lépést, ameddig sikerül elcsendesedned

5. Képzeld magad elé, vagy gondolj most arra az emberre, akivel kapcsolatban a legnagyobb neheztelést érzed.Ha tudod, akkor lásd magad előtt minél tisztábban

6. Áldd meg ezt az ember és engedd el. Lásd, ahogy szeretetteli fehér fény veszi körül

7. Fontos, hogy ne csak lásd, hanem tiszta szívből érezd is a szívedben az áldást

8. Ez az áldás elmossa a kettőtök között lévő harag energiáját

9. Ha az első embernél már tisztán láttad és érezted az áldás erejét, akkor hívd magad elé a következő embert, aki először az eszedbe jut és akivel negatív érzelmi energia van közöttetek.

10. Áldd meg ezt az embert is a fenti módszer segítségével

11. Szép fokozatosan haladj visszafelé az időben és idézz magad elé minden olyan embert, akivel valaha haraggal váltatok el és áldd meg őket.

12. Egészen a gyermekkorodig visszautazhatsz így megtisztulva minden neheztelésedtől

13. A meditáció végén néhány lélegzetvétel után mozgasd meg a végtagjaidat és térj vissza a hétköznapi tudatosságodhoz

 

Itt a lehetőség, hogy rendbe hozd, amit még lehet

 

A meditáció során az is előfordulhat, hogy valakivel kapcsolatban azt érzed, hogy fel kell venned a kapcsolatot. Ha van rá lehetőséged, akkor ezt mindenképpen tedd meg, de semmiképpen ne kezdj vele a múltban vájkálni, inkább nyiss teljesen üres tiszta lapot a közös életetekben.

 

Az  áldás gyakorlatot nem csak azokkal végezheted el, akikre haragszol, hanem azokkal is, akikre szeretettel gondolsz, hiszen egy ilyen energia őket is megerősítheti. A személyes tapasztalatom, hogy rendkívül hatásos gyakorlat, amit időről időre érdemes elvégezni.

 

TUDOD MIRE SZÜLETTÉL?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm neked az 1 PERCES születési elemzésed.

 

egyperceselemzesAzonnal megtudod mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

Kérlek a születési dátumodat számokkal add meg! pl.:1955 01 26
Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK