Talán a tanulás az egyetlen igazi gyógymód

 

a tanulas a megoldas n

A tanulás megoldást nyújt az életed bármilyen problémájára. Ki merem jelenteni, hogy szinte az is mindegy mit tanulsz, a lényeg, hogy érdekeljen, lelkesedj a téma iránt.
 
Nem feltétlenül a téma miatt kell tanulnod, nem feltétlenül az a konkrét tudásanyag fog változtatni az életeden, hanem az a hatás, amit az életedre gyakorol.

 

 

Szeretnél megszabadulni egy régen kínzó problémától?

 

Barmit kezdesz is tanulni, egy dolog egészen bizonyos, ki fog mozdítani téged a holtpontról. Ki fog billenteni téged a jól megszokott kényelmes életviteledből, hiszen új impulzusként hat rád. Ahhoz, hogy megoldást találj egy régen kínzó problémára sokszor csak annyi kell, hogy hátrébb lépj egy lépést és ránézz a helyzetre egy kicsi más szemszögből. A tanulás pontosan ezt a lehetőséget adja meg neked.

 

Egyszerűen másképp kell gondolnod a tanulásra

 

Megváltozott a világ, nincs szükség arra, hogy kijárj egy több éves egyetemet ahhoz, hogy az igazán fontos dolgokat megértsd. Egy olyan impulzust, egy olyan energiát, ami segít neked a dolgokat más szemszögből nézni, ami segít neked abban, hogy megoldást találj egy régen kínzó problémára akár egészen rövid idő alatt is megkaphatsz.

 

Ne akadémiai szintű egyetemi tudásra gondolj

 

Az új tudás gyorsan és impulzusszerűen érkezik és nem csak információt hordoz, hanem egy energetikai állapotot, ami segít neked a rezgésedet megemelve egyik pillanatról a másikra eljutni a megértéshez. Ez az újfajta  tanulás energiacsomagok formájában történik és nem lexikális tudáshoz juttat téged, hanem a világ átélés szintű megéléséhez, amikor egyszerűen csak tudod és használod az információt, amire szükséged van.

 

Pontosan egy hét múlva egy olyan tudásanyagot mutatok be számodra, ami segít neked abban, hogy az életed történéseit energetikai szinten, intuitíven értsd meg és ezáltal tanulj.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK