Szeptemberben az utolsó beklyódtól is megszabadulhatsz

 

utolso beklyo n

Ha jobban belegondolsz, akkor biztos vagyok benne, hogy találsz még az életedben olyan korlátot, amit saját magad számára állítottál fel. Mi az, amibe még mindig belekapaszkodsz a múltból? Mi az, ami még mindig vissza tart attól, hogy valóban szárnyalni tudj?

 

Most olyan döntéseket hozhatsz az életeddel kapcsolatban, amik segítenek neked örökre búcsút mondani mindettól, amit eddig nem igazán mertél elengedni. Mi az, amihez még érzelmi szálak kötnek? Érzelmi alapon nem fékezheted le magad megállítva a spirituális fejlődésedet.

 

Engedd el, aminek eljött az ideje

 

Ha van olyan emberi kapcsolatod, vagy önként vállalt kötelezettséged, amit azért nem engedsz el nehogy megbánts másokat, akkor most itt az ideje, hogy ezeket a kotelezettségeidet felülizsgáld és egy szívből jövő, de határozott döntéssel elengedd azt, aminek eljött az ideje.

 

Ha nehezen hozod meg ezt a döntést, akkor gondolj arra az álmodra aminek megvalósítása mellett már korábban meghoztad a döntésedet. Ez a kép van annyira erős, hogy képes legyen leválasztani rólad a már meghaladott érzelmi kötelékeket. Gondolj arra, hogy akiket elengedsz azoknak is könnyebb lesz egy magasabb szintre lépniük azáltal, hogy te magad felemelkedsz.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK