Önbizalom nélkül nincs új tudatosság

onbizalom uj tudatossag n

Az önbizalom azt jelenti, hogy hiszel önmagadban és elfogadod önmagad olyannak, amilyen vagy. Az önbizalom lényegében önszeretet! Az új tudatosság lényege, hogy 100%-ig megbízol önmagadban, ezért dolgozol a saját energiáddal, értéket teremtesz és ezt megosztod a világgal.

 

Ez az értékteremtés az, ami hosszú távon megoldja az anyagi stabilitásodat és egyensúlyt teremt körülötted. A pénz, vagy bármely értékmérő eszköz, akkor áramlik hozzád bőséggel, ha a benned lévő értékek bőséggel áramlanak a világba.

 

A saját energiád teremtő képességet ad a kezedbe, ami képessé tesz megvalósítani mindazt a csodát, amit a szívedben hordasz és aminek valóra váltására egészen gyermek korod óta vágytál.

 

Hogyan hangolódhatsz rá a saját energiádra?

 

Ahhoz, hogy a saját energiáddal össze tudj hangolódni a lehető legmélyebben meg kell bíznod önmagadban. Az az élet, amit jelenleg élsz, és amivel talán nem vagy teljesen elégedett, az mind a körülötted lévő világ tükröződése. Az életed azért vált ilyenné, mert a világban már létező tanult mintákat másoltál le, amiknek semmi közük a saját energiádhoz. EZ NEM A TE HIBÁD! Ezt tanították neked az iskolában, mert ezt örökítette tovább az emberiség generációról-generációra

 

Miért kapaszkodsz még mindig a régi mintákba?

 

Itt az ideje, hogy maximális önbizalommal megbízz a saját energiádban és képes legyél arra építve egy új és számodra örömteli valóságot építeni ahelyett, hogy a megszokott mintákat és régi beidegződéseket követnéd. Ha egyetlen döntéssel el mered engedni magad, akkor képes leszel nyitott csatornaként beáramoltatni az életedbe az új tudatosságot és az új energiát, ami teremtő erővel ruház fel téged. Ez mindössze egyetlen tudatos döntés kérdése.

 

Ha készen állsz, akkor hamarosan elkezdünk együtt dolgozni az önbizalmad megerősítésén!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK