Októberben bepillanthatsz a jövőbe

 

Egy varázslatos időszak küszöbén állsz most, ami bebizonyítja neked, hogy a puszta képzeleteddel képes vagy megformálni a valóságot. Ez a valóság azonban merőben új alapokon nyugszik semmi sem köti a múlthoz, ami korlátozná vagy megmerevítené azt.

 

Nézz bele a jővőtávcsőbe

 

belepillanthatsz a jovobe Ez a hónap olyan lesz számodra, mintha egy különleges távcsővel képes lennél belepillantani a saját jövődbe. De ez a jövő nem egy előre eldöntött valóság, mivel abban pillanatban hozod létre, amikor belepillantasz.

 

A képzeleted óriási erővel rendelkezik. Abban a pillanatban ahogy megérted valódi természetet minden eddigi kétséged vagy félelmed semmivé foszlik majd.

 

Rájössz, hogy nincs mitől félned, hiszen minden ami előtted áll te magad hozod létre éppen ebben a pillanatban. Olyan mintegy színes fénysugár, amit előre küldesz, hogy aztán a valóságban is berendezd a teret, mit sugaraival kivetít éled.

 

Semmi más dolgod nincs, mint hagyni, hogy az éltető erő átáramoljon rajtad

 

Ez az erő inspirációt ad neked egy álom megvalósítására. Bátran álmodozz most és a képeket, amik a fejedben megjelennek ontsd minél több formába. Írd le, rajzold le, formázd meg, meséld el, vagy ha tetszik játszd, amit magad előtt látsz.

 

Adj ennek a képnek annyi erőt, amennyit csak lehetséges. Minden eszközzel, aminek a segítségével fizikai formába öntöd a vágyadat egyre közelebb és közelebb kerül az álmod a megvalósulásához. Ne hagyd most elillanni a kezdetben halványnak tűnő képeket hanem ragadd meg őket és tartsd êbren az álmodat.

 

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK