Cikkek

Ne ijedj meg a saját árnyékodtól

ne-ijedj-meg 

Most, amikor erősen a kezedben kell tartanod a gyeplőt ne dobd be a lovak közé. Ami eddig az emberiség szamara automatikus volt, amit sors mindig elintézett azt egy energetikailag programozott mechanikus rendszer tartotta fenn.

 

Ez a rendszer azonban mostanra teljesen lebomlott hiába is keresed a megszokott kapaszkodókat, ahogy régen el kell fogadnod, hogy a mechanikus törvények helyett most már neked kell a kezedbe venned az életed alakítását.

 

 

Vedd a kezedbe végre a gyeplőt!

 

Ha nem ragadod meg a száguldó hintó gyeplőjét, akkor a lovak könnyedén leszaladnak veled az útról és a szakadék felé húzzák a kocsit. Az életedben most már egyedül az biztos, amiért saját magad vállalsz felelősséget. Tisztítsd meg a gondolataidat, hogy láthasd ez az egyetlen eszközöd, amivel képes vagy irányítani a történéseket.

 

Az irányítást kívülről már hiába várod

 

Kívülről csak olyan emberek irányítanak, akik maguk sem tartják kezükben a gyeplőt, így pedig csak a vak vezeti a világtalant. Légy éber és ne akarj többe kellemesen szundítani, miközben odakint a mindenség történetében a valaha volt legizgalmasabb esemény zajlik, a mindenség létezői, köztük te magad is fokozatosan ráébrednek saját teremtő erejük létezésére.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK