Most az igazán fontos dolgok kerülnek előtérbe

 

igazan fontos n

Ebben a hónapban megtanulsz különbség tenni vágy és vágy között. Ez az időszak segít neked szétválasztani az eszeddel és az intuitíven meghatározott célokat. Nagyon fontos, hogy az életedben általában, de különösen ebben az évben azokra a vágyakra és belső képekre hangolódj rá, amik belülről jönnek és engedd el mindazt, amit egy külső elvárásnak vagy társadalmi konvencionak megfelelve tettél magadévá.

 

A tudatos teremtés képességének elsajátítása és ezáltal a vágyaid megvalósításának végső célja és értelme, hogy képes legyél beteljesíteni az életed küldetését. Ezzel a küldetéssel a belső képek és intuíciók formájában tudsz összehangolodni.

 

Most ne engedj a külsőségek kísértésének!

 

Ebben a hónapban különösen nagy lesz a kísértés, hogy inkább a külvilág igényeihez alkalmazkodj és a külsőségekre koncentrálj, de tudnod kell, hogy az első mindig a tartalom és csak aztán jöhet a forma. Ha felborul ez a sorrend, akkor elveszíted a kapcsolatot az intuitív képességeddel és ezáltal a teljes küldetéseddel is.

 

Ez a hónap egy próbatétel, ami megerősíti a kapcsolatod onmagaddal és összehangol téged a küldetéseddel kapcsolatos feladatokkal. Ha elvesztetted ezt a kapcsolatot azt onnan veheted észre, hogy izzadnod és erőlködnöd kell minden lépés megtételekor. Ha ezen kapod magad, akkor egyszerűen Hunyd be a szemed végy nehány tudatos lélegzetet és figyelj a belső hangokra és képekre. Ezek segítségével ujra simán fog menni minden.

TUDOD MIRE SZÜLETTÉL?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm neked az 1 PERCES születési elemzésed.

 

egyperceselemzesAzonnal megtudod mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

Kérlek a születési dátumodat számokkal add meg! pl.:1955 01 26
Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK