Megérkezett az energia, amire vártunk

 

uj energia n

 

Egy rendkívül intenzív energiafolyam öleli körbe a Föld bolygót Ez az energia körbevesz és átjár téged, de kizárólag a te engedélyeddel.

 

Ez az energia az új tudatosság magas rezgésű áramlata, ami megsokszorozza az energiádat és az erőnlétedet. Ha képes vagy átadni neki magad, akkor olyan erőt és védettséget biztosít számodra mint soha azelőtt.

 

Ez az energia lehetővé teszi, hogy stabilizáld és folyamatosan megemeld az energiaszinted.

 

Ez az energia olyan magabiztosságot ad neked, hogy semmi sem zökkenthet ki az egyensúlyodból. Egyre inkább semlegessé válsz a hétköznapi problémák tudatosságával szemben és a tudatod egyre fókuszáltabbá válik. Elképesztő hatékonyságot  és a tudatodnak  magas fokú önuralmát és kontrollját tapasztalod magadon. Képes vagy tartósan egy feladat megvalósítására koncentrálni a figyelmedet és ezáltal a teremtő képességed megsokszorozódik.

 

Ne ijedj meg, ha megijednek tőled

 

Azok az emberek, akik nem állnak készen erre a változásra és nem adnak parancsot a tudatuknak ennek az energiának a befogadására szinte egyik percről a másikra óriási távolságba kerülnek tőled a tudati állapot tekintetében. Ez sokszor azt is jelenti, hogy nem képesek tartósan a közeledben maradni, hiszen  a frekvencia közti különbség szinte égeti őket.

 

Könnyen előfordulhat, hogy azok, akik eddig közel álltak hozzád szinte egyik pillanatról a másikra agresszívvé, ellenségessé válnak veled szemben, aminek az oka a saját félelmeik felerősödése, de neked ettől egyáltalán nem kell félned, hiszen egy olyan energiaburok vesz most körbe, ami védetté tesz téged az ilyenfajta támadásokkal szemben.

 

Egyáltalán nincs mitől félned, ezért ha készen állsz rá dönts úgy, hogy befogadod ezt az energiát!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK