Már csak te válaszolhatsz a saját kérdéseidre!

 

a-sajat-valaszaid-nHa úgy érzed egy ideje, hogy már sehol nem találsz választ a kérdéseidre, akkor azt kell mondanom nem vagy egyedül. Ez meglehetősen frusztráló és kiábrándító érzés, amitől még magányosabbnak érzed magad, mint korábban bármikor. Ugyanakkor ez a tény egy jelzés arra nézve, hogy a spirituális fejlődésed egy új állomásra érkezett.

 

Az ürességed lehetőséget teremt számodra, hogy beengedd a saját válaszaidat. Míg korábban elég volt elmenni a könyvesboltba és megvenni a legújabb spirituális könyvet - és már az első néhány oldal elolvasása után úgy érezted, hogy majd kiugrasz a bőrödből - az utóbbi időben, mintha eltűntek volna ezek az üzenetek és mintha kiüresedett volna körülötted minden.

 

Olyan érzés ez, mint amikor az erdei kiránduláson túlságosan előre szaladtál volna, és a barátaid lemaradtak volna kilométerekkel mögötted. Ez roppant ijesztő és magányos érzés, ugyanakkor egy komoly jelzés arra nézve, hogy eljött az ideje annak, hogy egy fejlődési ugráson menj keresztül.

 

Azt a könyvet, amit keresel neked kell megírnod!

 

Azt a kaput, amin most keresztül kell menned a továbblépéshez nem találod meg odakint. Nem találsz róla egyetlen könyvet sem, ami megmutatná az odavezető utat, mivel ezt a könyvet neked kellene megírnod. Eljött az ideje, hogy saját magad nyiss kaput a tudatosságod egy új dimenziója felé.

 

Ez az új dimenzió a spirituális fejlődésed következő lépcsőfoka, ahol képessé válsz saját magad irányítani az életed és meghatározni az utad további részét. Az életed eddigi terve véget ért és ha nem írsz magadnak új tervet, akkor egy helyben fogsz topogni. Az új dimenzió, az új tudatosság amit most keresel a saját energiáddal való közös teremtési munka tudatossága.

 

Az utad további részét neked kell megtervezned, ITT ÉS MOST!

 

Ha úgy érzed, hogy egy helyben topogsz és képtelen vagy továbblépni, az egyszerűen azért lehetséges, mert nem határoztad meg mit akarsz megteremteni. Nézz most mélyen magadba, vegyél elő egy tiszta fehér lapot és írd fel a tetejére a következő mondatot: "AZT AKAROM, HOGY.... " A folytatást pedig neked kell megírnod, egyszerűen hagyd, hogy a benned lévő energia vezesse a kezed.

 

Már csak 7 nap és megmutatom, hogyan tanulhatsz meg együtt dolgozni a saját energiáddal!

 

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK