Közeleg az év, amikor valóra válthatod a legmerészebb álmaidat

 

valora-valnak-a-vagyaid-n

A vágyak igazán különös energiák, olyanok mint az angyalok. Ha elég tudatos vagy, akkor a vágyaid segítségével irányítást kaphatsz az életedhez.

 

A következő, a 2013-as év energiája segít neked megérteni majd, hogy miről is szólnak a vágyaid, segít, hogy képes legyél felszínre hozni őket, képiesen megjeleníteni magad előtt és valósággá változtatni őket.

 

A 2012-es év energiája hatalmas megtisztulást hozott az életedbe és ez a folyamat még koránt sem ért véget. Mi más célja lenne a megtisztulásnak ha nem éppen az, hogy az életed végre abba az irányba haladjon, amire mindig is vágytál.

 

El kell kezdened figyelni a benned felébredő vágyakat

 

El kell kezdened dolgozni a vágyak energiájával. A vágyaid olyanok, mint a testet öltött intuíciók képes vagy fizikailag érezni őket és szinte meg tudod érinteni őket. A vágyak szinte egyik pillanatról a másikra ütik fel a fejüket, olyanok mint a tavaszi szerelem.

 

Az egyik percben még azt sem tudtad egy lehetőségről, hogy létezik a következő percben meg már elképesztő erővel vágysz arra, hogy valósággá változtasd.

 

A vágyaid vezetnek téged

A vágyaid éppen olyan erővel vezérelnek lépésről-lépésre az életutadon, ahogy a szerelem képes hozzáláncolni téged egy emberhez. Az a belső késztetés, ami minden egyes vágy velejárója nem engedi meg, hogy bármi másra koncentrálj, mint ami a saját feladatod. A vágyaid és a legfontosabb feladataid mindig kéz a kézben járnak, mint egy igazi szerelmes pár 

 

A vágyak megértésében a szerelem érzésének felismerése tud a leginkább segíteni. Amikor igazán vágysz valamire, akkor soha nem az eszed vezérel hanem a szíved, csakúgy mint amikor szerelmes vagy. Amikor először voltál szerelmes életedben másra sem vágytál mint, hogy minden percedet a szerelmed közelében tölthesd.

 

A vágyaid célja nem más, mint segíteni téged abban, hogy minden percedet az életfeladatod betöltésével tölthesd.

 

 

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK