Készen állsz rá, hogy útnak indulj?

 

keszen allsz hogy utnak indulj nÁtkeltél az új tudatosság hídján magad mögött hagyva egy régi letűnt világot, amiben többé már nem tudtál fejlődni. Az emberek akiket hátrahagytál csak a lábadnál fogva húztak vissza hosszú éveken át. Egy percig se bánd a döntésedet, most végre életedben talán először szabad vagy, mint a madár.

 

Ha ezt a szabadságot jelen  pillanatban még nem érzékeled az csupán azért van, mert a tudatosságoddal még a régi világba kapaszkodsz. Itt az ideje, hogy utolérd magad és elhidd végre, hogy ez tényleg most történik. Talán van most még benned némi kétkedés, talán érzel egy kis lelkiismeret furdalást az elmúlt hónapok történései miatt, de most itt az ideje, hogy ezt egyetlen lélegzetvétellel elengedd.

 

Ne ostorozd tovább magad!

 

Ne bántsd magad amiatt, hogy nem tudtad magaddal hozni azokat, akik még nem álltak készen az indulásra, hidd el, hogy eljön az ő idejük is, de neked addig még hosszú és fárasztó utat kell megtenned előre és egy csodás kaland vár rád.

 

Az, ami most következik semmiben sem fog hasonlítani arra, ami eddig volt

 

Minden a múltból eredő elvárásodtól szabadulj meg. Egy valamit engedj most meg magadnak, hogy megvalósítsd a lehetetlent. A lelked legmélyén, most még rejtve ott pihen a titkos terv, a nagy utazásra, amire most készülsz. Erre még soha nem volt példa, ezért senkitől nem kérhetsz most tanácsot. Nincsenek útikönyvek, sem idegenvezetők ezen az úton. Ami most következik azt ebben a pillanatban álmodod valósággá

 

Készen állsz rá, hogy útnak indulj?

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK