Kérdezd a számokat!

kezdezd a szamokat nMindannyian tele vagyunk kérdésekkel az életünket illetően, de a legtöbbször megfeledkezünk róla, hogy a legfontosabb kérdéseinkre csak önmagunkban találunk válaszokat. Ezek a válaszok születésünktől fogva bennünk vannak, csak a kulcsot kell megtalálnunk hozzá.

Ha te is gyakran fordulsz tanácsért másokhoz, akkor azt is tudhatod, hogy ez egy soha véget nem érő mókuskerék, mert egyrészről más soha nem adhat neked igazán tökéletes tanácsot, másrészről önállótlan leszel, aki képtelen saját maga meghozni a döntéseit.

Azok az emberek, akiket sikeresnek és boldognak tartasz, mindig tisztában vannak önmagukkal és saját maguk hozzák meg életük legfontosabb döntéseit a pénzügyeikről, a munkájukról, a párkapcsolatukról és a családjukról.

A boldogság titka az egyszerűség

Ma egy olyan elképesztően egyszerű módszert szeretnék átadni neked, aminek a segítségével megteheted az első lépéseidet egy boldogabb élet felé.

A születési dátumodban segítséget találsz az életed fontos területeihez nem csak az asztrológia összetett és mély módszereivel, hanem a számok egyszerű nyelvén is.

Amikor megismertem ezt a módszert, akkor rájöttem, hogy míg az asztrológia egy nagyon részletes, milliméter pontos katonai térképet képes rajzolni az életünkhöz, addig a számmisztika olyan, mint egy turista térkép, ami éppen elegendő ahhoz, hogy az önismeretedben az első fontos lépést megtedd.

Az önismeret a boldogság első lépése

A boldog és kiegyensúlyozott élethez vezető út első lépése, hogy felismerd, és feltétel nélkül elfogadd magad olyan egyéniségnek, amilyennek születtél.

Annak a napnak a száma, amikor születtél, megmutatja milyen az egyéniséged, hogyan nyilvánul meg rajta keresztül a gondolkodásod, és az érzelemvilágod. Ezt mindenki jól tudja rólad, hiszen ez az, amit a külvilág felé megmutatsz magadból.

Hogyan tudhatom meg, ki vagyok valójában?

Az emberiség talán legalapvetőbb kérdése, ami akkor jelenik meg benned, amikor elkezdesz az élet mélyebb értelméről gondolkodni, hogy „Ki vagyok én és mi a dolgom a világban?”. Erre a kérdésre, a születési napod ad neked egyszerű, kézzelfogható választ.

Ha 1.-én, 10.-én, 19.-én vagy 28.-án születtél

Vezető egyéniség vagy, aki mindig tudja, mit akar. Társaságban domináns, sokszor nyers és durva vagy. Tele vagy tűzzel és lendülettel, szinte megállíthatatlan.

Ha  2.-án, 11.-én, 20.-án vagy 29.-én születtél

Tipikus társ vagy, aki jól kiegészít másokat, támogatva azok céljait. Az is előfordul, hogy meg kell mondani, mit tegyen. Nagyon intuitív vagy, képes vagy a jó időben jó helyen lenni és megadni a megoldást, az aktuális problémára.

Ha  3.-án, 12.-én, 21.-én vagy 30.-án születtél

Igazi kommunikátor vagy, a társaság középpontja. Könnyed, vidám, szerethető egyéniség, de az is előfordul, hogy néha már túl sok a jóból. Kiválóan teremtesz kapcsolatot másokkal. Kreatív problémamegoldó egyéniség.

Ha  4.-én, 13.-án ,22.-én vagy 31.-én születtél

Szilárd és magabiztos egyéniség vagy, aki mindig tudja, mit miért tesz. Sokszor makacs és hajlíthatatlan vagy. Általában szereted kézben tartani a dolgokat, és saját magad intézed az ügyeidet. Az is előfordulhat, hogy munkamániás leszel.

Ha  5.-én, 14.-én  vagy 23.-án születtél

Szabad és korlátozhatatlan egyéniség vagy, aki mindig a maga útját járja. Igazi tanár vagy, kiváló meggyőző erővel és jó érvelő képességgel. Néha nehéz kiigazodni rajtad, amolyan szalmaláng természeted van. Sokszor nehéz veled lépést tartani.

Ha  6.-án, 15.-én  vagy 24.-én születtél

Gondoskodó típus vagy, aki szereti körberajongani környezetét. Szereted az embereket, különösen a családod és a barátaidat. Gyakran kerülsz dilemmás helyzetbe, ilyenkor a szívedre kell hallgatnod, máskülönben döntésképtelen leszel.

Ha  7.-én, 16.-án  vagy 25.-én születtél

Spirituális kereső és empatikus egyéniség vagy. Nagyon figyelmesen tudod meghallgatni mások problémáját és adsz jó néhány hasznos tanácsot is. Nagyon mély érzésű vagy, bár sokszor megközelíthetetlennek látszol.

Ha  8.-án, 17.-én  vagy 26.-án születtél

Igazán szókimondó, igazságosztó típus vagy. Ritkán szólsz, de akkor olyat mondasz, hogy a föld is beleremeg. Őszinte egyenes típus vagy. Mindig eléred, amit akarsz. Sokszor nehéz természetű és kemény vagy, viselkedésed bántónak tűnhet, de tele vagy szeretettel.

Ha  9.-én, 18.-án  vagy 27.-én születtél

Szolgálatkész egyéniség vagy, aki a világot szeretné megváltani. Mindig mások érdekeit tartod szem előtt, még azon az áron is, ha lemondasz saját vágyaidról. Idealista, álmodozó vagy, de önmagaddal szemben sokszor nem támasztasz nagy igényeket.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK