Te nem csak egy horoszkópot keresel...

te nem csak horoszkopot keresel nAz utóbbi néhány évben “divat” lett “ezoterikusnak” lenni, spirituális témákról olvasni és meglesni mit súgnak a csillagok, de vajon mit keresel valójában akkor amikor úgy érzed, hogy a világ eddig megszokott “anyagias” és “trendi” oldala már nem ad választ a kérdéseidre. Mi tehetsz akkor, ha már minden könyvet elolvastál, amit ajánlottak neked és mégsem érzed teljesebbnek és boldognak az életed?

Az elmúlt közel húsz esztendőben egy spirituális forradalom bontakozott ki a szemünk láttára. Emberek tömegei kezdtek az eddigi materialista szemlélet felöl a saját lelkük felé fordulni és az úgynevezett “spirituális úton” járni. Több ezer könyv és magazin jelent meg ebben a témában és szép lassan része lett az életünknek az ezotéria, vagyis az élet rejtett oldalának kutatása. Ma már szinte nincs olyan nőknek szóló magazin, ahol ne lenne legalább egy horoszkóp rovat, ami ha érintőlegesen is, de ezzel a témával foglalkozik. De vajon mit is keresel valójában?

Ki vagyok én?


Azok többsége, akik az elmúlt években tömegesen váltak spirituálisan nyitottá és változtatták meg gyökeresen az életüket, ezt megelőzően valamilyen komoly krízissel küzdöttek az életükben, ami lehetett betegség, vagy a magánéletük válsága. Mivel semmilyen kézzelfogható segítséget nem találtak ennek megoldására, ezért előbb vagy utóbb szembe kerültek a nagy kérdéskörrel: “Mi az értelme az életemnek? Ki vagyok én?”. Talán neked is ismerős lehet mindez!

Már a kérdés feltevése is hatalmas változást indít el az életedben, hiszen ezzel egy időben kinyílik a szemed és egy olyan nézőpontból kezdesz rálátni a világra, ami eddig ismeretlen volt számodra. Ennek a folyamatnak egyenes következménye, hogy a feltett kérdésekre adott válaszok keresésére indulsz, aminek az első lépése az lehet, hogy elkezded olvasni a horoszkópodat.

Ezt hétköznapi néven önismeretnek is hívjuk, de ami a lelked mélyén történik az valójában sokkal több ennél. Elindul egy folyamat az életedben, ami gyakorlatilag visszafordíthatatlan. Megnyílsz önmagad felé és elkezdesz rádöbbenni arra, hogy az életed nem csupán véletlenek szerencsés, vagy adott esetben szerencsétlen összjátéka, hanem egy előre megtervezett út.

Amikor “Az út” keresésére indulsz...


Gyakran hallom, azt a divatos kifejezést: “Keresem önmagam!”. Ez a kijelentés azonban nem is áll olyan távol a valóságtól. Ha elindultál a kérdéseidre adott válaszok megtalálására, akkor számtalan módon és helyzetben kipróbálod magad, annak érdekében, hogy az élet visszajelzést adjon számodra. Ezek a visszajelzések olyan tapasztalatokhoz juttatnak téged melynek során folyamatosan tágul a magadról és a világról alkotott képed és ennek során “Egyre közelebb jutsz önmagadhoz”. Ez a folyamat, azonban nem odakint a világban zajlik, hanem belül a lelkedben.

Egy idő után eljutsz arra a pontra, amikor már minden újabb impulzus csak összezavar, hiába kérdezel meg bárkit, hiába fordulsz jósnőhöz, vagy jársz terápiára igazából egyik sem segít. Ez egy nagy fordulópont lehet ezen az úton, mert ez az a pillanat, amikor ha nem esel kétségbe, akkor fogsz jönni, hogy kizárólag magadra számíthatsz és minden kérdésre, amit felteszel kizárólag te adhatsz választ.

Egyszeri és megismételhetetlen egyéniség vagy


Az erő és a magabiztosság, amit az életedben keresel abból ered, ha ezt a felismered és azt az energiát, amivel egyéniségként rendelkezel megismered. Minden, amit az életedben az egyéni energiáddal összhangban teszel boldogsághoz és megelégedettséghez vezet és minden, amivel az egyéni energiáddal szembe mész boldogtalanságot és elégedetlenséget okoz benned.

Az út, amit keresel a saját energiád, vagyis az egyszeri és megismételhetetlen egyéniséged megismerésének az útja. Ha ismered ezt az egyéni energiát és vele összhangban éled az életed, akkor minden lépésed könnyű és gördülékeny. Az életed minden nehézséggel csupán arra vezet rá téged, hogy ezt felismerd.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK