5. A saját világodnak még a szabályait is te írod!


Annak tudatában, hogy az összes szabályt és korlátot magad hoztad létre annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezhess már soha többé nem háríthatod a felelősséget egy külső hatalomra, ami tőled függetlenül rángatja az életed zsinórját. Itt az ideje felismerned a tényt, hogy az életed valóságát saját magad hozod létre egyik pillanatot a másikra építve fel mindazt, ami körülvesz téged.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

4. Egy szép új világot építhetsz!

A valóságot, amiben élsz a puszta képzeleteddel formálod. Ez akkor is így van, ha a jelen pillanatban ez nem tudatosul benned.Ha megtanulod lézer pontossággal célozni a képzeletedet, akkor akár napi szinten is észre fogod venni, miként változnak körülötted olyanná a dolgok, amilyennek mindig is látni szeretted volna. A képzeletednek teremtő ereje van és ennek kizárólag a szabad akaratod szabhat határt.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

3. Van egy saját UNIVERZUMOD!

A csillagszületés azt jelenti, hogy fokozatosan tudatára ébredsz, hogy az életed építésével - ami itt a fizikai világban zajlik - párhuzamosan egy önálló szellemi Univerzumot hozol létre, ami kizárólag az általad átélt tapasztalatokból töltekezik fel.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

2. A MINDENSÉG szupersztrádáján utazol

Ahogy kinyílik a tudatod dimenziókapuja a MINDENSÉG spirituális szupersztrádája felé, kalandos utazásra indulsz az égi Csillagösvényen, aminek te vagy a Csillagvándora. Földi küldetésed során bejárt utad nem az egyedüli út, amin jársz. Több dimenziós tudattal rendelkező lény vagy, így több dimenziós úton jársz, erről szól a Csillagvándor üzenete. 

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

1. Mit jelent a DIMENZIÓKAPU?

A Dimenziókapu azt jelenti, hogy eljött az idő, amikor túl kell lépned azokon a kereteken, amik eddig az életet jelentették számodra. Az élet sokkal több annál, mint amit eddig gondoltál róla és most megtapasztalhatod, hogy mire vagy képes, amikor az eddigi zárt burok kinyílik és elérhetővé válik számodra nem csak az eddig ismert világ, hanem a teljes Univerzum.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK