Felhőatlasz - az életed nem a véletlen műve

A Felhőatlasz című film egy olyan többrétegű alkotás mely kettős szerepet tölt be. Egyrészről megengedi, hogy a néző a film felszínén maradva egyszerűen nézője maradjon egy izgalmas és látványos mozinak. Másrészről az óvatlan érdeklődőt magába szippantja és bepillantást enged a cselekmény mélyebb dimenziói által az emberiséget fogalkoztató legfontosabb kérdésbe: Mi az életünk értelme?

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Ne ijedj meg a saját árnyékodtól

Most, amikor erősen a kezedben kell tartanod a gyeplőt ne dobd be a lovak közé. Ami eddig az emberiség szamara automatikus volt, amit sors mindig elintézett azt egy energetikailag programozott mechanikus rendszer tartotta fenn.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A vágyaid apró lángocskák, amik végig vezetnek életed kanyargós ösvényén

Egyszerűen nem tudsz el tévedni, ha a szívedet kérdezed mindig tudni fogod a helyes választ. Ha jobban belegondolsz valójában mindig is tudtad hogy mit akarsz, legfeljebb apró kis hazugságokkal próbáltad leplezni a mellkasod közepén lobogó apró kis lángot.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A biztonságot vagy a szabadságot választod?

A szabadság hangja hívogató a biztonság vára omladozó. Szinte érezheted az arcodon azt kellemes langyos fuvallatot, amit máskor csak tavasszal érzel, mintha megérintene a tudatod teljes felszabadulásának mámora. Ha egyszer belekóstoltál soha többe nem felejted el azt az érzést. Egy olyan elemi vágy ébred most benned, hogy minden láncodtól örökre megszabadulj.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Közeleg az év, amikor valóra válthatod a legmerészebb álmaidat

A vágyak igazán különös energiák, olyanok mint az angyalok. Ha elég tudatos vagy, akkor a vágyaid segítségével irányítást kaphatsz az életedhez. A következő, a 2013-as év energiája segít neked megérteni majd, hogy miről is szólnak a vágyaid, segít, hogy képes legyél felszínre hozni őket, képiesen megjeleníteni magad előtt és valósággá változtatni őket.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Jön a cunami és elsodor mindent, ami nem valódi

Ha csak egy kicsit is érzékeny vagy a körülötted zajló eseményekre, akkor könnyedén képes vagy érzékelni annak az energiáját is, ami éppen veled vagy körülötted történik. Ez az év olyan elsöprő energetikai cunamival söpör végig mindannyiunk életen, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Miért mindig ott felejtesz el fejlődni, ahol a leginkább kellene?

Ahogy behatóbban kezdtem tanulmányozni a problémákat, amikre a legtöbben megoldást szeretnének találni az életükben, arra lettem figyelmes, hogy a leggyakoribb problémák (anyagi problémák és a párkapcsolat) , többségében nagyon is azonos gyökerűek.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Talán a tanulás az egyetlen igazi gyógymód

A tanulás megoldást nyújt az életed bármilyen problémájára. Ki merem jelenteni, hogy szinte az is mindegy mit tanulsz, a lényeg, hogy érdekeljen, lelkesedj a téma iránt. Nem feltétlenül a téma miatt kell tanulnod, nem feltétlenül az a konkrét tudásanyag fog változtatni az életeden, hanem az a hatás, amit az életedre gyakorol.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Októberben bepillanthatsz a jövőbe

Egy varázslatos időszak küszöbén állsz most, ami bebizonyítja neked, hogy a puszta képzeleteddel képes vagy megformálni a valóságot. Ez a valóság azonban merőben új alapokon nyugszik semmi sem köti a múlthoz, ami korlátozná vagy megmerevítené azt.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A kapu lassan becsukódik mögötted

Ahogy rálépsz a tudati dimenzióváltás hídjára a mögötted levő kapu lassan bezáródik. Eljött a pillanat, amikor egyszer és mindenkorra tudomásul kell venned, hogy nem vihetsz mindenkit erre az útra. Vannak akik nem tudnak téged követni és őket most el kell engedned.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Te vagy a dimenziókapu

A legtöbben azt gondolják, hogy a dimenzióváltás valami különös és leginkább misztikus külső esemény, ami egyszer csak meglepetésszerűen bekövetkezik az életünkben. Ha jobban belegondolsz, akkor ez sem sokkal különb, mint tátott szájjal várni a sült galambot, hogy a szádba repüljön.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Most egyre tisztábban láthatod ÖNMAGAD

Ahogy fokozatosan megközelíted azt a tudati hidat, amin hamarosan át fogsz kelni egyre tisztább és tisztább képet alkotsz önmagadról. Könnyen lehet, hogy nagy meglepetések érnek az előtted álló időszakban. Olyan képességek és lehetőségek bontakoznak ki benned szinte egyik napról a másikra, aminek a létezéséről korábban sejtelmed sem volt.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Szeptemberben átlépünk egy határt ahonnan nincs visszaút

A mögötted álló nehány hónapban rengeteg fájdalmas veszteséggel kellett szembenézned. Talán elvesztetted nehány nagyon közeli szerettedet is, azonban mindez nem volt hiábavaló. A veszteségeid rengeteg múltbeli terhet vettek le a válladról, amik súlyos teherként nehezedtek rád az elmúlt években.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A véletlenek soha sem véletlenek!

">

Az elmúlt hónapokban azt vettem észre a saját életemben, hogy gomba mód megszaporodtak ezek a "véletlen" egybeesések. Nem mintha azelőtt hiányoztak volna, de most mintha sokszorsárára nőtt volna az erejük és a gyakoriságuk Elkezdtem meditálni a dolgon és rájöttem, hogy ez a folyamat szoros összefüggésben van a folyamatosan emelkedő energiaszinttel, ami az emberiség spirituális fejlődésének a természetes velejárója.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

TUDOD MIRE SZÜLETTÉL?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm neked az 1 PERCES születési elemzésed.

 

egyperceselemzesAzonnal megtudod mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

Kérlek a születési dátumodat számokkal add meg! pl.:1955 01 26
Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK