Te melyik világban akarsz élni?

Ahogy az idei évében az új tudatosság energiái egyre intenzívebben éreztetik hatásukat, úgy válik el egyre élesebben egymástól az új és a régi világ. A két tudatosság, a két dimenzió most párhuzamosan létezik egymás mellett, de a tudati frekvenciák közötti különbségek óriásiak.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Valóban képtelen vagy fejlődni?

Olvasva a híreket és nézve a döbbenetes képeket a hóban elakadt autókról azonnal az jutott az eszembe, hogy itt valami különleges üzenetről van szó, amit érdemes egy kicsit magasabb szemszögből is megnézni. Annál is inkább, mivel a március hónap energiája pontosan erre szólit fel.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Szárnyakat kapsz márciusban

Ebben a hónapban szinte szó szerint szárnyakat kapsz. Olyan érzés lesz mindez, mintha több kilóméter magasságból nézhetnél rá a saját életedre. Nem csak a hétköznapi béka perspektívából láthatod a történteket hanem egy sokkal magasabb nézőpontból is ami olyan részletekbe és összefüggésekbe enged bepillantást, amik máskor láthatatlanok.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Tudod mi a következő lépés?

Amikor esténként meditálok minden alkalommal felteszek egy kérdést azzal kapcsolatban, ami jelen pillanatban a leginkább foglalkoztat. Legutóbb éppen azon gondolkodtam hogyan tudnám jobban csinálni a munkám, hatékonyabban  átadni az üzenetem. Egyszerűen hogyan tudnék egy következő szintre lépni?

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Nyilvánítsd ki az akaratodat!

Minden változás az életedben, minden álmod megvalósulása, a konkrét akarat kinyilvánítással kezdődik, amivel megfogalmazod, hogy mi a pontos szándékod amit akarsz elérni. A szavaid teremtő erővel rendelkeznek, ezért az akaratod kinyilvánításánál mindig pontosan kell fogalmaznod.

 Képzeld el, hogy ott áll előtted a Jó tündér és teljesíti életed legfontosabb kívánságát.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Már csak te válaszolhatsz a saját kérdéseidre!

Ha úgy érzed egy ideje, hogy már sehol nem találsz választ a kérdéseidre, akkor azt kell mondanom nem vagy egyedül. Ez meglehetősen frusztráló és kiábrándító érzés, amitől még magányosabbnak érzed magad, mint korábban bármikor. Ugyanakkor ez a tény egy jelzés arra nézve, hogy a spirituális fejlődésed egy új állomásra érkezett.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Akarsz átlépni a saját árnyékodon?

Talán nem is gondolnád, hogy sokszor Te magad vagy a saját álmaid legnagyobb ellensége. Képes vagy következetesen, éveken át blokkolni a saját energiádat, ráadásul úgy, hogy nem is tudsz róla. Itt az ideje, hogy véget vess ennek! Észrevetted már valaha, hogy naponta hány negatív, visszahúzó gondolatod van saját magaddal? Megfigyelted-e már valaha, mennyire nem becsülöd azt a csodálatos embert, aki te magad vagy?

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Hozd létre az új tudatosságot egy tiszta jövőkép segítségével!

Az a valóság, amiben a jelen pillanatban élsz, a régi tudatosság valósága, ami a 100%-ban a múltra épül. Minden tapasztalatod, amit a jelen pillanatban szerzel alapvetően a múlt tapasztalataira épül, a múlt mintáinak módszeres ismétlődése. Mókuskerék ami újra és újra ugyanazokat a köröket futja be.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Önbizalom nélkül nincs új tudatosság

Az önbizalom azt jelenti, hogy hiszel önmagadban és elfogadod önmagad olyannak, amilyen vagy. Az önbizalom lényegében önszeretet! Az új tudatosság lényege, hogy 100%-ig megbízol önmagadban, ezért dolgozol a saját energiáddal, értéket teremtesz és ezt megosztod a világgal.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Megérkezett az energia, amire vártunk

Egy rendkívül intenzív energiafolyam öleli körbe a Föld bolygót Ez az energia körbevesz és átjár téged, de kizárólag a te engedélyeddel. Ez az energia az új tudatosság magas rezgésű áramlata, ami megsokszorozza az energiádat és az erőnlétedet. Ha képes vagy átadni neki magad, akkor olyan erőt és védettséget biztosít számodra mint soha azelőtt.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A február hatalmas lehetőségeket hoz az életedbe!

Az előző hónapban elvégzett előkészületek most érik el valódi céljukat. Azok a keretek és formák, amiket az előző hónapban megteremtettél, most elkezdenek megtelni tartalommal. Ebben a hónapban óriási erővel áramlanak be az életedbe azok a lehetőségek, amik szamára az előző hónapban teret engedtél. Most megtapasztalhatod, hogyan működik a gyakorlatban a teremtő erő.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A tudatod most megmutatja valódi erejét

Hamarosan olyan energiák érkeznek, amik a tudatodon átáramolva, elemi erővel kezdenek dolgozni a körülötted levő valóság megformálásán. Ennek az energiának az első hulláma már megérkezett. Itt az ideje, hogy tegyél vele egy próbát. Egyszerűen el kell kezdened gyakorolni a tudatod fókuszálását, hogy minél pontosabban tudj utasítást adni ennek az energiának.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Tudod miért menekülnek sokan a spiritualitásba?

Néhány éve azt vettem észre magamon, hogy kínosan kell ügyelnem az egyensúlyra, a spirituális és a gyakorlati dolgok között. Mindkét terület önmagában véve egy olyan végletbe sodorhatja az életem, ami végül csak kudarcot és csalódottságot hoz.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A cselekedeteid 20%-a hozza az eredményeid 80%-át

Egyszerűen képtelenség az igazán fontos dolgokra koncentrálni! Főleg akkor, ha már azt sem tudod, hogy mi az ami igazán fontos. Elvégzetlen feladatok, elvállalt kötelezettségek, megoldatlan konfliktusok százai, súlyos kősziklaként akadályoznak meg abban, hogy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál. Gondoltál már arra, hogy mennyire jó lenne az összes felesleges terhedtől megszabadulni, hogy kizárólag azzal foglalkozhass amire mindig is vágytál?

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK