Jön a cunami és elsodor mindent, ami nem valódi

 

Ha csak egy kicsit is érzékeny vagy a körülötted zajló eseményekre, akkor könnyedén képes vagy érzékelni annak az energiáját is, ami éppen veled vagy körülötted történik. Ez az év olyan elsöprő energetikai cunamival söpör végig mindannyiunk életen, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket.

 

Az új energia megérkezett és teret követel magának

 

jon a cunami n

 

Olyan dolgok borulnak fel, tűnnek el a szemed elől, amikről talán azt gondoltad, hogy örök érvényűek és semmi sem rengetheti meg őket. Ez a változás most elsősorban az emberi kapcsolatokat érinti.

 

Az a régi energia, amit magával sodor a most beáramló új energia meg az emberi  játszmákra épül és sokszor egy színházhoz hasonló környezetet teremtett az életedben, ahol mindenki játssza a rá "kiosztott" és jól megszokott szerepét.

 

Drasztikus átalakulásra van szükség

 

Ennek a világnak azonban most egyszer és mindenkorra vége, nincs tovább, ami nem valódi annak most haladéktalanul mennie kell. Ez az energetikai változás pedig drasztikus átalakulást követel meg az emberi kapcsolataid területen.

 

Olyan pillanatokat élsz  most, amikor egyik percről a másikra egyszer csak nagyon tisztán és világosan látod a körülötted levő színház valódi természetet. Kiderül az is ki milyen energiákkal dolgozik és mely energiák támogatják egymást és melyek azok, amik nem egy irányba folynak.

 

Rá fogsz eszmélni az energiáid valódi természetére

 

Ez a ráeszmélés abban segít, hogy ráébredj a saját egyéni energiád valós természetre és végre lehetőséged legyen arra, hogy abba az irányba áramoltasd, amerre mindig is menni akart. Ha ebben bármi, vagy bárki most akadályoz, akkor szó nélkül félre állítod az útból.

 

Eljött az ideje, hogy minden energia rátaláljon a saját eredeti medrére és  betöltse valódi küldetését. Ha eddig nem derült még ki, akkor most világossá válik az is, hogy a saját energiád téged milyen küldésére predesztinál.

 

Még két nap és egy olyan különleges tudásanyagról rántom le a leplet, ami rávilágít számodra a benned és körülötted munkálkodó energiák valódi természetére

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK