Ébreszd fel a benned szunnyadó ERŐT!

 

ebreszd fel az erot nAz ébredő ERŐ folyamata egy mély és szívből jövő meggyőződés arról, aki valójában vagy. Az ébredő ERŐ folyamata a feltétel nélküli elfogadása annak, aki valójában vagy. Az ébredő ERŐ a belső bizonyosság megszületése benned arra nézve, hogy az egyéni életednek olyan célja és értelme van a MINDENSÉGBEN, ami meghatározó részét képezi mindannak, ami van. 



 

Az ébredő ERŐ folyamata az önmagaddal való szembenézés a Kvantum tudatosság szemszögéből. Az ébredő ERŐ megmutatja számodra, hogy hogyan lát téged a MINDENSÉG és átadja számodra az Egységes Tudatmezőben levő minden információt, ami az új tudatosságban való megszületésedhez elengedhetetlen.

 

Amikor felébred benned az ERŐ!

 

Ahogy felébred benned az ERŐ egyben megszületik benned egy ellenállhatatlan vágy arra nézve, hogy korlátok és ítéletek nélkül megéld azt az egyedülálló egyéniséget, aki vagy. Egy csodálatos Kvantum Fénylény vagy, része vagy a MINDENSÉGNEK és az Egységes Tudatmező által kapcsolódsz Fénylény testvéreidhez.

A benned felébredő ERŐ egy csodás teremtési ünnepre hív téged, ami most már soha nem ér véget.

 

Egy ünnepre, ami a Kvantum Tudatosságod örökkévalóságát ünnepli. Örökké való és múlhatatlan tudatossággal rendelkezel és a MINDENSÉG részeként soha semmiben nem szenvedhetsz hiányt, hiszen minden amire vágysz egy fantasztikus lehetőségként már ebben a pillanatában is készen áll arra, hogy a Tudatos Teremtő képességeddel létben hívd és valósággá változtasd ebben a csodálatra méltó anyagi valóságban amiben élsz.

Egy csodálatos életet élsz!

A benned felébredő ERŐ megmutatja számodra, hogy milyen fantasztikus dolog az, hogy anyagi testben létezel, mégis kezedben van a Teremtő Tudatod csodája, ami korlátlan távlatokat nyit számodra az emberiség most felemelkedő korszakában. Megérted, hogy egyáltalán nincs mitől félned, mert a valóság teremtése a kezedben van. A felébredt ERŐ éberen tartja tudatodat és megnyitja számodra a kvantumvalóság száguldó szupersztrádáját, ahol a tudatod szabadod szárnyalhat és kedvére teremthet magának tapasztalatokat.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK