Benned van a csoda

benned van a csoda n

 

Azért vagy itt, azért olvasod ezeket a sorokat, mert keresel valamit. Megszólalt benned egy belső hang, ami azt súgja számodra, hogy az életed sokkal több lehetőséged tartogat számodra, mint, aminek a jelen pillanatban a tudatában vagy.

 

Ez a különös belülről fakadó érzés, egyszerűen nem hagy nyugodni téged. Újra és újra arra késztet, hogy ne hagyd abba a keresést.

 

Mi az, amit keresel valójában?

Divatos szavakkal élve a sikert és a boldogságot keresed, de a siker és a boldogság egy relatív fogalom, ami mindenkinek mást jelent. Valakinek a karrierje építése, másoknak egy önálló vállalkozás felépítése, megint másoknak a család, vagy egy örömteli párkapcsolat jelenti a sikert és a boldogságot.


A te életedben is ott van az a néhány jól meghatározható mérföldkő, amit ha most azonnal megkaphatnál, akkor azt mondanád, hogy boldog vagy. Ez akkor is így van, ha a jelen pillanatban még nem fogalmaztad meg egészen pontosan mi is is az, amit igazából keresel.

Nem az számít, amit el akarsz érni

Ami igazán számít, hogy azon az úton, miközben eléred a boldogságod tárgyát, hogyan bontakoztatod ki a benned lévő csodát. Egy csodálatos belső erővel rendelkezel és ez az erő folyamatosan hív téged, hogy minden nap egy kicsit többet ismerj meg belőle. A legbelsőbb, legféltettebb és sokszor talán legtitkoltabb vágyaid a belső erődből fakadnak arra várva, hogy valóra váltsd őket és közben egyre többet tudj meg az erődről.

Az érzéseid a legbölcsebb tanácsadóid


Bármi motoszkál is most benned, bármilyen nyugtalanság, ami nem hagy aludni éjjel és nem hagy nyugodni nappal arra ösztökél, hogy elindulj a belső erőd felfedzésének útján. A belső erőd legfontosabb iránytűje a benned lévő a benned lévő érzések kifinomult mutatója. A nyugtalanság és a belső feszültség azt mutatja, hogy nem keresel elég intenzíven és a figyelmedet nem az igazán fontos dolgok felé fordítod. A belső elégedettség és az öröm azt mutatják számodra, hogy jó úton vagy és képes vagy megélni az életedben a legfontosabb vágyaidat, amik bölcs tanácsadóként vezetik a kezed.

A te életedben is mindennap történnek csodák


2001-ben még szoftverfejlesző mérnökként ültem egy irodában bámulva a monitort és arra vártam, hogy valami csoda történjen velem. Úgy éreztem akkor, hogy ha még 30-40 évig ezt kell majd csinálnom, akkor beleőrülök. Ebben a pillanatban valóban csoda történt, rájöttem, hogy ha változást akarok az életemben, akkor nekem kell megtennem a szükséges lépéseket.

Azonnal kutatni kezdtem az Interneten, valami után, amiről nem tudtam még akkor, hogy micsoda. Ekkor újabb csoda történt rájöttem a keresés közben, hogy az egyik legfontosabb belső vágyam, hogy tanuljak és tovább fejlődjek azon a spirituális úton, amin 18 éves koromban indultam el.

Ekkor történt az egyik legfontosabb csoda, rátaláltam egy spirituális szabadegyetemre, ami pontosan azt a képzést nyújtotta nekem, mint, amire ekkor szükségem volt. Azonnal eldöntöttem, hogy beiratkozom erre a szabadegyetemre. Asztrológiát akartam tanulni és ebben az iskolában ez volt az egyik legfontosabb tárgy. Azoban már az első tanítási nap alkalmával elterelte a figyelmem egy fantasztikus tudomány, a számmisztika, ami egycsapásra megváltoztatta az életem.

Ennek köszönhetem, hogy 2008-ban sikerült elindítanom a saját vállalkozásomat, amit arra szenvedélyemre építettem fel, hogy megmutassam a világnak, hogy mindenkiben ott van a saját belső útmutatója a csodához, ami minden pillanatban megtörténik.

A te életedben milyen csoda történik éppen ebben a pillanatban?

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK