Az ugrásszerű előrelépést hoz neked az Augusztus

 

ugrasszeru fejlodes nEbben a hónapban hirtelen ugrásszerűen tapasztalsz fantasztikus előrelépéseket mindabban, amiért idén dolgozol. Sokszor láthatatlanul zajlik az az eresi folyamat, aminek eredménye azután szinte egyik napról a másikra válik láthatóvá.

 

Olyan ez, mint a vetés és az aratás. A két esemény között hosszú idő telik el amig földbe vetett mag kicsirázik és láthatóvá válnak az első zöld hajtások. Amint az első zöld levél kidugja a fejet a földből azonnal rohamos fejlődésnek indul és szinte szabad szemmel látható a növekedés.

 

Az életed ebben a hónapban rohamos fejlődésnek indul

Eddig talán türelmetlenül vártad az eredményeket, most azonban alig fogsz tudni lépést tartani a gyors változásokkal. Szinte egymást érik azok az események, amik minőségi változást hoznak az eletedbe.

 

Ha az elmúlt hónapokban tudatosan dolgoztál a belső kepeid megvalósításán, akkor a mostani történések egyike sem fog meglepetésként érni téged. Szinte látni fogod magad előtt a következő lépést és neked csak annyit kell tenned, hogy egyszerűen belelépsz az általad tudatosan előre kitaposott ösvényebe.

TUDOD MIRE SZÜLETTÉL?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm neked az 1 PERCES születési elemzésed.

 

egyperceselemzesAzonnal megtudod mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

Kérlek a születési dátumodat számokkal add meg! pl.:1955 01 26
Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK