Az idő a legnagyobb tanítómestered

az ido a mestered nAz idő születésed pillanatától fogva figyelemmel kíséri az utad. Biztonságos keretet ad neked a tapasztaláshoz, ugyanakkor szigorú figyelemmel óvja minden lépésedet, hogy nehogy tévútra vezesd magad.

 

Éppen a földi idõd végessége figyelmeztet téged minden nap arra, hogy egyetlen perc elvesztegetni való idõd sincsen. Minden perced, amit nem. küldetésed betöltésével töltesz el olyan mintha lemondanál egy ajándékról, amit az életed éppen a kezedbe adna.

 

Mindig a megfelelõ pillanatra várni szörnyen felesleges dolog, hiszen éppen most van itt a megfelelõ pillanat, hogy hozzáláss életed csodájának megvalósításához. Soha nem az a kérdés, hogy ez valóban a megfelelõ pillanat, sokkal inkább, hogy ez a pillanat mivel járulhat hozzá életed teljességéhez.

Az életed ideje, olyan, mint a folyton változó évszakok

Egyszer melegebb, máskor hidegebb van. Tavasszal ültetni, nyáron öntözni , õsszel aratni, télen pihenni kell. Ha ismered az életed rendjét, akkor mindig tudni fogod a dolgod. Soha nem fogod megkérdezni, hogy most mit kell tenned.

 

A földi idõd tervezett és véges, azonban egyre több és több adatik belõle, de ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy ráérsz meg elindulni, hiszen a megnövekedett idõ nehezebb feladatokat és több munkát is hoz az életedbe.

Erre az életre egy meghatározott fejlõdési tervvel érkeztél

Az idõ minden nap figyelmeztet rá, hogy ha elmulasztottál megtenni egy fontos lépést. Ne halogasd hát a lépést, ülj le bölcs tanító mestered lábához és ismerd meg a földi tanulás szigorú menetrendjét, ami a felemelkedés felé vezet.

 

Vajon hogyan tanulhatsz az időtől? 

Az 5 nap múlva induló vadonat új díjmentes videós előadás sorozatban bemutatom neked a jövőd előrejelzésének gyakorlatias módját (Annyit előre elárulok, hogy nem kell hozzá boszorkány tanfolyamot végezned!)

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK