Az április hónap megtanít téged tanulni! Készen állsz a kiképzésre?

 

aprilis es a tanulas n

Ahhoz az élethez, ami felé ebben a pillanatban tartasz komoly felkészültségre van szükség. Ha felkészületlenül jutnál oda, egyszerűen fel sem ismernéd, nem tudnál mit kezdeni a lehetőséggel.

 

Ahhoz, hogy képes legyél tudatosan belépni az új életed kapuján lehetővé kell tenned, hogy a gyengeségeidet erősségekké válltoztasd.

 

Hatalmas munka vár rád ebben az évben, le kell tenned az alapjait az álom életednek, amire mindig is vágytál. Ezt az életet nem kapod ajándékba, konkrét célja és értelme van a létrejöttének. Azért élsz, hogy tanulj és tapasztalj.

 

Eljött az ideje a kiképzésnek, amikor te magad leszel a saját tanárod.

 

A tananyag pedig te magad vagy. Fel kell ismerned most a legfontosabb hiányosságaidat és haladéktalanul bele kell vágnod a kepzesbe. A képzés történhet könyvek,  előadások és gyakorlat élmények formájában. Nem az a fontos, hogy miként szerzed meg a tudást, hanem hogy birtokodba vedd és átéld mindazt, amit eddig oly hevesen kerültél.

 

Ez az a perc, amikor a tananyag egyszerűen szembe jön veled az utcán és neked fel kell ismerned őt.

 

Ez a tanulás kikerülhetetlen, ha valóban komolyan gondolod a küldetésed beteljesítését. A döntést meghoztad, innen mar nem fordulhatsz vissza ez az élmény mindenképpen rád vár.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK