Akarsz átlépni a saját árnyékodon?

 

lepj-ki-az-arnyekodbol-n

Talán nem is gondolnád, hogy sokszor Te magad vagy a saját álmaid legnagyobb ellensége. Képes vagy következetesen, éveken át blokkolni a saját energiádat, ráadásul úgy, hogy nem is tudsz róla. Itt az ideje, hogy véget vess ennek!

 

Észrevetted már valaha, hogy naponta hány negatív, visszahúzó gondolatod van saját magaddal? Megfigyelted-e már valaha, mennyire nem becsülöd azt a csodálatos embert, aki te magad vagy?

 

Szoktad-e dicsérni, bátorítani, netán jutalmazni saját magadat?

 

A tanulmányaim során az egyik tanárom mondta egyszer: "Az életben nagyon ritkán kapunk dicséretet. Sokszor ha nem kritizálnak, azt úgy kell tekintenünk, mintha folyamatosan dicsérnének." Azt tapasztaltam a mindennapi munkám során, hogy ez valóban így van. Nem várhatsz folyton mások elismerő szavaira. Ahhoz, hogy erőt meríts a mindennapokhoz, sokszor saját magadat kell motiválnod.

 

Ha kell, akkor saját magadat kell megdicsérned, elismerned és megjutalmaznod. Mondjuk, ha elvégzel egy nehéz feladatot aznap, akkor megjutalmazhatod magad egy kávéval, süteménnyel, egy nagy sétával, vagy a kedvenc könyved olvasásával. A jutalom azt üzeni a tudatalattidnak, hogy érdemes kitartóan dolgoznod.

 

Az emberi elme, olyan mint egy számítógép, ami utasításokat hajt végre.

 

Ha ez a számítógép folyton csak olyan utasításokat kap, hogy: "Nincs értelme az egésznek!", "Úgysem vagyok rá képes!", "Velem mindig csak rossz történik!","Nekem soha nincs szerencsém!", akkor azon se csodálkozz, ha valóban így lesz.

Ha az elmédet utasításokkal töltöd meg, akkor, az elméd azt fogja mondani: "A kérést vettem!" és elkezd azon dolgozni, hogy a valóság, amit tapasztalsz képes legyen visszaigazolni azt, amit elvársz. Minden körülmény abba az irányba fog vinni téged, hogy képes legyél végrehajtani a programot.

 

Változtasd meg a negatív programot, és megváltozik az egész életed!

 

Ha ez a program negatív és romboló, akkor az eredmény is az lesz. Ha viszont képes vagy az álmaidra koncentrálva túllépni a romboló gondolataidon és olyan kifejezésekkel illetni magad, hogy: "Szeretem MAGAM!", "Zseni vagyok!", "Tökéletes Önbizalmam van!", "Minden vállalkozásom sikeres!", akkor az elméd ezt fogja megvalósítani.

 

Ha készen állsz, akkor hamarosan elkezdünk együtt dolgozni a tökéletes belső erőd megteremtésén!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK