Tudod mire születtél?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm
neked az 1 PERCES születési elemzésed. Azonnal megtudod
mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

SCHILLING PÉTER
Az útjukat keresők tanácsadója

Ébreszd fel az ERŐD!

Ébredj fel! - a könyv

ebredj-fel-konyv-nagy

A három spirituális tudatosság megmutatja, hogyan emelkedj felül a sorsod hatalmán és valósítsd meg a legmerészebb álmaid

Kattints ide és Ébredj fel a három spirituális tudatosság segítségével!>>>

Használati útmutató az életedhez

report1-big

Egy személyre szóló számmisztikai elemzés, ami megmutatja számodra, hogy miként bontakoztasd ki azt az életet, amire mindig is vágytál

 


Kattints ide és ismerd meg valódi önmagad!>>>

 

Ébredő Erő Meditáció

ebredo ero doboz

Itt az ideje, hogy tudatára ébredj a benned szunnyadó erőnek!  Ahhoz hogy tudatosan teremthess, összhangba kell kerülnöd önmagaddal!

Kattints ide és ébreszd fel a benned szunnyadó erőt!>>>

 

Az Akadémia BLOGJA

A nyugalom és a lendület energiájával tölt  fel a lángoló lótusz

langolo-lotusz-n

Egy rendkívül különleges időszak köszönt most be az életedbe, amit egy eddig ismeretlen és izgalmas energia jellemez.Ez az energia egyszerre hoz nyugalmas szemlélődést és aktív lendületet az életedbe. Egy tiszta tó nyugodt tükre és a lobogó láng forró perzselése egyszerre kel életre most benned. Ennek az energiának a szellemi szimbóluma a lángoló lótusz, ami csendesen úszik az élet vizének folyóján.

 

Ez az energia az új tudatosságod első lángocskája, ami váratlanul lobban fel benned és egy különös kettősséget teremt. Képessé tesz téged arra, hogy egyszerre tudj aktívan és lendületesen cselekedni a mindennapokban, de ugyanakkor egy belső meditatív nyugalommal tudd szemlélni az életed történéseit.

 

A lángoló lótusz összekapcsolja az eddigi spirituális tudatosságodat a mindennapi életed szorgos hétköznapjaival

 

Ez az új fajta energia lehetővé teszi számodra, hogy átlépj a tudatosságod új dimenziójának kapuján. Egyfajta csillapíthatatlan izgalmat és belső tetterőt érzel most magadban, ami azonnali cselekvésre szólít, hogy a régen halogatott terveidet a benned élő vágyakat elkezd a valóság színterén életbe hívni.

 

Ugyanakkor egy belső nyugalommal nézheted most mindezt, abban a biztos tudatban, hogy soha nem vallhatsz kudarcot. A benned lévő tervek és vágyak valójában már készen vannak, most semmit mást nem kell tenned mint lejátszani őket, mint egy sokszor elpróbált és tökéletesre fejlesztett színpadi játékot, amire hosszú évezredek óta oly sok munkával készülsz.

 

Készen állsz rá, hogy egy csodálatosat alakíts? Lásd magad, ahogy az életedben minden úgy történik, ahogyan szeretnéd és valósággá válik mindez!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK