2013-ban átlepünk az új tudatosság hídján

 

2013-a-tudat-hidja2011-ben egy csodás üzenetet kaptam meditációban. A szellemi segítőim bemutattak számomra egy helyet, ahová a tudatom segítségével képes vagyok belépni.

 

Ennek a helynek a neve a tudatos teremtés mezeje. Egy gyakorlat sorozatot kaptam, aminek a segítségével szép fokozatosan képes voltam ráhangolni a tudatomat erre a helyre, ahova akkor meg egy hosszú meditatív utazással tudtam átjutni.

 

A tudatos teremtés mezeje egy olyan tudati dimenzió, ami képes a tudatod teremtő képességet megsokszorozva egy új tudatállapotot kialakítani, aminek a segítségével az életednek eddig ismeretlen új dimenziói tárulnak fel előtted.

 

A tudatunk készen áll a változásra

 

Az elmúlt közel két évben hatalmas tudati munkát végeztünk, amiben neked is óriási szereped volt. Ennek a munkának köszönhetően a tudatos teremtés mezeje karnyújtásnyi távolságra került az emberiségtől. A tudatunk készen áll arra, hogy folyamatosan ebben a megemelt rezgésű tudatállapotban tartózkodjon.

 

Már csak egyetlen rövid híd választ el attól, hogy a tudatod dimenziót váltson. A 2013-as év energiája pedig egy döntés elé állít téged. Van e elég bátorságod ahhoz, hogy átmenj ezen a hídon és egy új tudati dimenzió segítségével újjá építsd az életed. Az elmúlt évben rengeteg terhet hagytunk a hátunk mögött és rengetegen hagyták el a földi dimenziót, hogy ezzel is segítsék a felemelkedés folyamatát. Most egy végső döntést kell hoznod arról, hogy elfogadod azt a hívást, amit az elmúlt közel 20 évben folyamatosan követtél.

 

Minél többen kelünk át ezen a hídon a híd annál szélesebb lesz

 

Végül mar az új dimenzió tudatossága összeolvad a régi dimenzióval és magába szívja azokat, akiknek a tudatuk készen áll a váltásra. Elérkezett a döntés órája, itt az a pillanat, amire oly régen vártál. Nem kell félned, mert a túloldalon már felkészült lelkek várnak, hogy segítsenek neked elfogadni és megérteni ezt a folyamatot

 

Már csak 5 nap és ahogy minden évben most nyilvánosságra hozom a 2013-as éves energiák elemzését, benne a személyes éved személyre szóló elemzésével!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK