12:12:21 - Eljött a nap, amire oly régóta vártunk!

 

12-12-21-eljott-a-napA 2012-es év a spirituális gondolkodók számára egy évek óta hatalmas elvárásokkal átszőtt misztikus évszám. Ha visszagondolok a tíz évvel korábbi önmagamra, amikor magam még magam is egyfajta csodatételként gondoltam az új energiák érkezésére és az új föld megvalósítására, akkor időnként mosolyra húzódik a szám.

 

Nem mintha nem lett volna óriási jelentősége az akkori érzéseimnek, csak éppen az elkövetkezendő és rám váró események népmese szerűen megkomponált képe csal mosolyt az arcomra ha visszagondolok akkori önmagamra.

 

Évekig csak a spirituális megváltásra vártál?

 

Az új energiák érkezését egyfajta megváltásként vártam, hogy levegyék a vállamról a saját életem felett érzet felelősség súlyát. Szerettem volna megszabadulni az életemben minden nehézségtől és megtalálni egyfajta könnyed szabadságot, amikor minden úgy történik, ahogy én akarom egy korlátoktól és szabályoktól mentes világban. Ennek eszközéül a spirituális életszemléletet választottam, aminek segítségével képes voltam megindokolni magam számára, hogy miért ne tegyek meg bizonyos dolgokat felelősséget vállalva azokért.

 

Egy külső erő beavatkozását vártam, ami a külvilág eseményein keresztül jelenik meg egycsapásra félresöpörve mindent, ami az akkor még naiv szabadságvágyam útjában állt. A spirituális filozófiákhoz és tanításokhoz menekültem a hétköznapi valóság elől, hogy ott várjam ki csendben az új energiák megérkezését. Persze várhattam volna az idők végezetéig, magától semmi nem történt volna.

 

Rá kell ébredned, hogy neked kell cselekedned

 

Egyszer csak támadt egy belső késztetésem arra nézve, hogy saját magam vegyem mégiscsak kezembe az életem irányítását, ha már oly hosszú ideje hiába vártam. Ez egész pontosan 2006-ban történt, amikor szinte egyik napról a másikra felrúgtam magam körül mindent és lesöpörtem az asztalt. Úgy magánéleti, mint szakmai szempontból teljesen új életet kezdtem gyakorlatilag a nulláról. Le kellett mennem az addigi félelmeim legmélyére és gyakorlatilag élő testben meg kellett halnom, hogy újjá születhessek. 

 

Ez a folyamat nem magától történt meg, hanem a saját tudatos DÖNTÉSEIM és LÉPÉSEIM hatására. Ekkor az események szinte egyik percről a másikra elképesztő tempóban követték egymást. Ekkor találkoztam a feleségemmel és mire felocsúdtam már éppen azon dolgoztunk, hogy el tudjam indítani az Ébredő Erő Akadémia elődjét a számmisztika oldalt. 

 

Át kell lépned a saját árnyékodon

 

Újabb és újabb DÖNTÉSEKET kellett hoznom és magam mögött kellett hagynom a régi félelmeimet, kétségeimet, önbizalomhiányomat, kishitűségemet. Fel kellett hagynom sok mindennel, ami már nem tudta tovább lendíteni az életem. Magam mögött hagytam régi kapcsolatokat, felvállalt feladatokat, amik súlyos teherként szakadtak le rólam. A munka legjava azonban még csak ezután következett.

 

Olyan új képességeket és ismereteket kellett elsajátítanom, amik visszavezettek a hétköznapi valóság színterére. Néhány év alatt ráeszméltem, hogy az új energiák már meg is érkeztek és bennem dolgoznak ebben a pillanatban is. 

 

Meg kell tanulnod formába önteni a saját energiádat

 

Azt mondták nekem: "Péter meg kell tanulnod az új energiát leföldelni, ez pedig csak úgy lehetséges, ha visszatérsz az életedbe, amit magadnak választottál és elkezdesz a gyakorlatban dolgozni az energiával, ami átáramlik rajtad. Egyszerűen formába kell öntened mindazt, amit kapsz."

 

És akkor elemi erővel láttam hozzá ehhez a munkához, aminek következtében megértettem, hogy az ember felismerve a saját személyes energiáit képes a hétköznapi életének valóságát úgy alakítani, hogy ezek az energiák szabadon áramolhassanak és segítségükkel szabadon alkothassak. Ez éppen olyan egyszerű, mint amikor egy kisgyerek elé leteszel egy üres rajzlapot és a színek segítségével megtölti élettel az, ahol azelőtt csak üresség volt.

 

A teremtő erő a te kezedben is ott van

 

Aztán azt súgták számomra az energiák: "Péter taníts meg másokat is erre a fantasztikus képességre". Ez a képesség pedig nem más, mint a Tudatos Teremtés képesség, az emberi tudatosság új dimenziója. 

 

A mai napon az emberiség teljes jogú hozzáférést kapott ehhez az energiához. Azonban szem előtt kell tartanod, hogy ha te magad nem kezdesz el dolgozni ezzel az erővel, akkor az ég világon semmi nem fog történni az életedben. Azt fogod gondolni, hogy 2012 is csak egy volt a sok év közül, amit megéltél, de hiába vártál annyi éven át oly izgatottan, hogy bekövetkezzen a változás valójában semmi nem fog történni.

 

És mi következik ezután?

 

Egy hosszú évekig tartó építkezési munka, aminek során stabilizáljuk és fokozatosan leföldeljük a beáramló új energiát. Ezt nem bizonyos kiválasztott hívők teszik meg, hanem bárki, aki ráeszmél a benne élő erőkre és az ebből adódó végtelen lehetőségekre és elkezdi azokat a gyakorlatba átültetni. Egy hatalmas DÖNTÉST kell most meghoznod. 

 

Hajlandó vagy belépni az emberi tudatosság felnőtt korába, vagy továbbra is egy gyermek kívánsz maradni, aki az anyukájától és az apukájától várja a segítséget? Itt az ideje, hogy elhagyd a tudatod szülőházát, ahol eddig biztonságban nevelkedtél és útnak indulj a tudati felnőtté válás felé, ahol képes vagy a saját tudati energiáid segítségével egy új életet és egy új valóságot építeni. 

 

Ha úgy döntesz, hogy a következő évben is velem tartasz, akkor én itt leszek és közvetítek neked mindent, ami az új energiákkal történik, de ne csak rám figyelj, hanem dolgozz tedd meg a saját önálló lépéseidet és vedd a kezedben az életed irányítását is, mert ez a legtöbb, amit jelen pillanatban magadért megtehetsz.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK